https://playdotjs.com/

Ebeveyn Çocuk Dans Atölyesi Başladı

Ebeveyn Dans Atölyesi’nin sonunda ise ebeveynler ve çocuklara katılım sertifikalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars takdim etti.

Eğitim Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 22:43:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
92 okunma
Google News

 

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ebeveyn Çocuk Dans Atölyesi başladı. 18-30 aylık aralığındaki çocukların katıldığı atölye, renkli görüntülere sahne oldu.

Kartallı Çocuklar Ebeveynleriyle Dans Etti

Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Etkinlik Çadırı’nda düzenlenen ilk atölyeye katılım yoğun oldu. 18-30 ay yaş aralığındaki çocuklar, ebeveynleri ile katıldıkları atölyede keyifli anlar yaşadı. Etkinlikte uzman eğitmenlerin hazırladığı düzene göre çocuklar dans ritimlerini öğrenmeye başladı.  Çember, tüyler ve müzik aletlerinin de kullanıldığı dans atölyesinde ebeveynler de çocuklarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi. Drama Öğretmeni Başak Sönmez tarafından yapılan atölyede çocuklar müziğin ritmine uyum sağlayarak keyifli bir gün yaşadı.

Ebeveyn Dans Atölyesi’nin sonunda ise ebeveynler ve çocuklara katılım sertifikalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars takdim etti. Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Hilal Kıraç’ın katıldığı etkinlik 2 farklı seans olarak düzenlendi.

Ebeveyn Çocuk Dans Atölyesi’nin düzenleneceği bir sonraki tarihler ise 22 Şubat Perşembe, 27 Şubat Salı ve 29 Şubat Perşembe olmak üzere devam edecek.  Etkinlikler 1. Seans 10.00-11.00, 2. Seans 11.30-12.30 olmak üzere düzenlenecek. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.