https://playdotjs.com/

Maltepe'de‘Çocuk Şenliği’

Maltepe Belediyesi’nin 5 gün sürecek olan ‘Çocuk Şenliği’ başladı

Sanat Yayın: 15 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2023 10:21:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
216 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, Maltepeli çocuklar için 2023 yılı eğitim öğretim döneminin ara tatile girmesi nedeniyle 15-19 Nisan tarihlerinde Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde  “Çocuk Şenliği” düzenlemeye hazırlanıyor. 15 Nisan Cumartesi (Bugün) başlayan şenlikte Ramazan Bayramı arifesine dek her gün bir tiyatro oyunu sahnelenecek. 

 

5 GÜNE BEŞ TİYATRO OYUNU 

 

Ücretsiz düzenlenecek şenlik bugün  Mesele Kumpanya’nın “Hansel ve Gretel Doğa Dostları” isimli oyununun gösterimiyle başladı. Yaşar Büker’in yazıp yönettiği oyunda kendilerini bir anda yapay bir ormanda bulan iki kardeşin, doğaya zara veren Cadı BetMet’e karşı macerası sahneleniyor.  

 

Mavi Kumpanya’nın “Gece Kuşu Bana Neler Anlattı” isimli oyununda minik izleyiciler yepyeni ?ikayeler dinleyecek. Tiyatro Çisenti “Canan ve Afacan Evde” isimli oyununda iki kardeşin öyküsüne yer verecek.  Köstekli 34 Tiyatro “Bir Kaşifin Macerası” isimli oyunuyla Mısır İskenderiye’deki bir öyküyle izleyici karşısına çıkacak. Dramatik Sahne Sanatları “Eğlence Dünyası” isimli oyunuyla küçük bir sirki işleten iki arkadaşın hayatına giren sihirbaz adaylarının öyküsünü paylaşacak. Şenlik programı Maltepe Belediyesi’nin web sayfasından ve kurumsal sosyal medya hesaplarından takip edilebilir. Davetiyeler tiyatro oyunu tarihinden iki gün önce dağıtılmaya başlanacak. 

Program şu şekilde,

15 Nisan Cumartesi “Hansel ve Gretel Doğa Dostları” 

16 Nisan Pazar “Gece Kuşu Bana Neler Anlattı”

17 Nisan Pazartesi “Canan ve Afacan Evde” 

18 Nisan Salı “Bir Kaşifin Macerası” 

19 Nisan Çarşamba “Eğlence Dünyası”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.