https://playdotjs.com/

MASİAD’dan anaokulu

Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından Aziz İstanbul'a İyiliğin Bin Hali projesi kapsamında yaptırılacak olan Dilber - Abdulvahap Çelebi Anaokulu’nun temeli atıldı.

Eğitim Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 13:10:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
193 okunma
Google News

İstanbul Valiliği öncülüğünde Aziz İstanbul'a İyiliğin Bin Hali projesi kapsamında Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) tarafından yaptırılacak olan Dilber - Abdulvahap Çelebi Anaokulu’nun temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Mehmet Tüzen, Maltepe Milli Eğitim Müdürü Murat Altınöz, CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı, Esin Köymen, İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, MASİAD üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Temel atma töreninde konuşan MASİAD Başkanı Muhammet Çavuşoğlu, şunları söyledi;

“Bizler 3 ay önce valiliğimizle yapmış olduğumuz protokol ile Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali projesi kapsamında bir anaokulu inşa etme sözü verdik. Bugüne kadar çevre çalışmalarını, mimari ve statik projelerini, zemin etütlerini tamamladık. Depreme dayanıklı bir yapı olması için kazık çalışmalarını bitirdik ve bugün temel atmaya hazır hale geldik.

Sayın kaymakamımızın destekleri ve valimizin olurları ile hemen işe koyulduk. Bizlerin bu ülke için, Maltepe için, geleceğimiz olan çocuklarımız için büyük hayallerimiz, hedeflerimiz ve ideallerimiz var. Bu hedeflerle bütünleştiğimiz en önemli yerler temel atma törenleridir. Biliyoruz ki makam, mevki, para bunlar gelip geçicidir. Bıraktığımız eserler ise kalıcıdır. Bu eserleri inşa etmek için çok zengin olmaya gerek yok, gönüllerimizin zenginliği bizi hedeflerimize kolayca ulaştıracaktır.

Maltepe'ye yeni bir anaokulu kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Biliyoruz ki çocuklar, geleceğimizin umutlarıdır. Onların en iyi şekilde eğitim almaları ve sağlıklı bir şekilde gelişmeleri hepimiz için çok önemlidir. Bu anaokulu, minik yavrularımızın sevgi dolu bir ortamda, oyun oynayarak ve keşfederek öğrenmelerine eşit ve adil bir eğitim almalarına imkan sağlayacaktır.

Bu anaokulu projesinin hayata geçmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Özellikle derneğimizin üyelerinin ve bağışçılarımızın maddi ve manevi destekleri bizim için çok önemliydi. Özellikle şunu söylemeden geçemeyeceğim bu projenin baştan sona yapımını, inşasını ve takibini üstlenen Satıroğlu İnşaat yönetim kurulu başkanı Metin Satıroğlu’na sizlerin önünde ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bir teşekkürde bu projeye en yüksek bağışı yapan Abdulvahap Çelebi ve eşi hanımefendiyedir.

Ayrıca, bu projeye her aşamada destek veren ve her konuda bize yardımcı olan İstanbul Valiliği, Maltepe Kaymakamlığı ve Maltepe Belediyesi’ne de şükranlarımı sunuyorum.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.