https://playdotjs.com/

Volkan Konak’tan 100 yıl konseri

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında Maltepelilerle buluştu ve şarkılarını konser alanını dolduranlarla seslendirdi

Sanat Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 20:18:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
142 okunma
Google News

Maltepe’de Cumhuriyet’in 100. yılı görkemli konser ve etkinliklerle kutlanırken “Kuzey’in Oğlu” Volkan Konak söylediği türkü, şarkı ve marşlarla unutulmaz bir gece yaşattı. İlçeyi muhteşem bir coşku sararken konser öncesi sahne alan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Ne mutlu ki bir Mustafa Kemal’imiz varmış. Aradan yüzyıl geçti hala söylediği söz baki. Ne demişti? ‘Yurtta barış dünyada barış’ demişti. Bugün dünyada en fazla ihtiyaç duyduğumuz şey barıştır. Filistin’de de barış istiyoruz Ukrayna’da da barış istiyoruz.” dedi.

Karadeniz ve Türk halk müziğinin güçlü sesi Volkan Konak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Maltepe’de sahne aldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın ev sahipliği yaptığı konserde Volkan Konak seslendirdiği eserleriyle vatandaşların Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. Maltepeli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği “Umutla Doğan Güneş Cumhuriyet” isimli konser, Yaşar Kemal Kültür Merkezi konser alanında gerçekleşti. Türk bayraklarıyla donatılan konser alanında Volkan Konak’ın söylediği, Cumhuriyet’in kuruluş sürecini anlatan marşlar ve şarkılarla 100. yıl coşkusu yaşandı. Vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Konak’ın icra ettiği eserlere kimi zaman eşlik ettiler. Konak, kendine özgü sahne performansıyla Maltepe’de unutulmaz bir konsere imza attı. Konserde sahne alan müzisyen Ceylin Akyıldız. keman dinletisiyle katılımcıların beğenisini topladı. Başkan Ali Kılıç, konsere katılan vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak “Sağ olun, var olun Maltepe. Ne mutlu ki bir Mustafa Kemal’imiz varmış. Aradan yüzyıl geçti hala söylediği söz baki. Ne demişti? ‘Yurtta barış dünyada barış’ demişti. Bugün dünyada en fazla ihtiyaç duyduğumuz şey barıştır. Filistin’de de barış istiyoruz Ukrayna’da da barış istiyoruz.” dedi. Konserin bitiminde Ali Kılıç tarafından Volkan Konak’a el yapımı tabak takdim edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.