https://playdotjs.com/

“Barajları yıkarak 1 Nisan şakası yapacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağlarbaşı Seçim İrtibat Bürosu’nun açılına katıldı

Siyaset Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 15:36:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
84 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağlarbaşı Seçim İrtibat Bürosu’nu açtı. Ekşi, “Bütün barajları yıkarak 1 Nisan şakası yapacağız” dedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Bağlarbaşı Mahallesi AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’nu açtı.

  Açılışta konuşan Kadem Ekşi seçime sayılar günler kaldığını hatırlatarak, teşkilat mensuplarına “sandıklara sahip çıkma” çağrısında bulundu.

  Maltepe’de yapacak çok işleri olduğun söyleyen Ekşi, “İnanıyorum dalga dalga sandıkları patlatacağız. Bütün barajları yıkarak 1 Nisan şakası yapacağız. Biz hizmet için yola çıkan çok iyi bir ve güçlü bir ekibiz. Gerçekten çok güzel projelerimiz var. Maltepe’ye 3.7 milyar TL’lik dev yatırımlar yapacağız. Her ne kadar belediye borç batağında olsa da biz kaynak üreteceğiz, projelerimizi hayata geçirerek Maltepe’de hayatı kolaylaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.