https://playdotjs.com/

“Beykoz’da Kibir Kaybetti, Sevgi Kazandı”

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler: “Bu işin sağı solu yok, kazanan Beykoz. tüm Beykozluları kucaklıyorum. Beykoz’da kibir kaybetti, sevgi kazandı” dedi.

Gündem Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 09:53:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
120 okunma
Google News

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde düzenlenen törende, Beykozlu hemşerileriyle buluştu.

Yoğun katılımın yaşandığı törende, Başkan Köseler binlerce Beykozlu ile tek tek el sıkışarak ve hatıra fotoğrafı çektirerek bayramlaştı.

Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in yanı sıra  CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, belediye çalışanları, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Köseler, meydanı dolduran sakinlere, “Hepinizin Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorum” diye seslendi.

“Bu İşin Sağı Solu Yok Beykozlusu Var”

Alanda olan ve olmayan tüm Beykoz’a en derin sevgi ve saygılarını sunan Köseler, “Bu işin sağı solu yok, kazanan Beykoz. Beykozlu Beykoz’da kalacak. Beykoz’u Beykozlular yönetecek dedik, gerçekleştirdiniz.  Birlikte kazandık, birlikte başardık, birlikte yöneteceğiz. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm Beykozluları kucaklıyorum. Bu süreçte emek veren herkese başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlçe yönetimime parti üyelerine ve bizi destekleyen tüm Beykozlulara kucak dolusu sevgiler sunuyorum” diye konuştu.

Beykoz’a hizmet eden belediye çalışanlarının da bayramını kutluyan Köseler, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Sevgili mesai arkadaşlarım, iyi ki varsınız. Beykoz’da kibir kaybetti, sevgi kazandı. Ekrem Başkanımızın sevgi ve saygılarını sunarak hepinize iyi bayramlar diliyorum.”

Başkan Alaattin Köseler konuşmasının sonunda tüm Beykozluları, akşam saat 20:00’de Belediye Meydanı’nda gerçekleşecek İBB Orkestralar Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Topluluğunun konserine davet etti.

Beykoz Belediyesi, bayramlaşmaya gelen ilçe sakinlerine etlini pilav ve çocuklar için ise pamuk şekeri ve mısır ikram etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.