https://playdotjs.com/

‘Reality of Models’te geri sayım başladı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Reality Of Models Uluslararası Güzellik Yarışması’nın büyük finali 20 Eylül’de Eskişehir’de yapılacak

Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 16:12:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
163 okunma
Google News

Reality Of Models Uluslararası Güzellik Yarışması bu yıl 5 kez yine Eskişehir’de düzenleniyor. İlk elemeleri gerçekleştirilen yarışmada artık yavaş yavaş final heyecanına doğru geliniyor.

Emre Başkut’un düzenlediği, genel koordinatörlüğünü ünlü magazin yazarı, basın danışmanı Erkan Özbey’in yaptığı ve proje yönetiminde de Eren Kuşçuoğlu’nun yer aldığı yarışma önceki senelerde olduğu gibi yine magazin ve moda dünyası gündemini uzun süre meşgul edecek.

Reality of Models Uluslararası güzellik yarışması unutulmaz anlar ve büyülü deneyimlerle dolu dolu bir şekilde devam ederken, sırada kamp ve finale kalan adaylar için heyecan verici bir etkinlik serisi bulunuyor.

Genç yeteneklere destek olmak ve güzellikleriyle parlayacak yıldızları bulmak için çalışmalarını sürdüren organizasyon ekibi şimdi 20 Ağustos’ta Eskişehir’in gözde mekanlarından Gaga’da düzenlenecek ve 50 yarışmacının katılacağı yarı finalin hazırlığını yapıyor.

Burada belirlenecek 20 finalist ise Alaçatı’da kampa alınacak.

14-17 Eylül tarihlerinde Alaçatı Sosyete Butik Otel'de gerçekleştirilecek kampta eğitimler ve etkinlikler ile adaylar hem kendilerini geliştirme imkanı yakalayıp hem de eğlenceli zaman geçirecekler. 20 Eylül tarihinde ise büyük final Eskişehir Nobel Garden'da organize edilecek. Finalde 20 yarışmacı kıyasıya bir rekabet içinde jüri üyelerinin gözüne girip yarışmanın kraliçesi olabilmek için ter dökecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.