https://playdotjs.com/

Zeynettin Aydın; “Maltepe hizmete kavuşacak"

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Zeynetin Aydın, AK Parti kadrolarıyla birlikte Maltepe’yi AK Parti belediyeciliğinin hizmetleriyle kavuşturmak adına Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak yola çıktığını söyledi

Siyaset Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 17:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
126 okunma
Google News

AK Parti Maltepe İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zeynettin Aydın, Maltepe’de görev yapan gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

 

2019 yeler seçimlerinde Maltepe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan ve son 14 Mayıs genel seçimlerinde de AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Zeynettin Aydın, 2024 yerel seçimleri öncesi de AK Parti’den Maltepe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

26 Kasım’da gerçekleşen temayül yoklamasında da öne çıkan isimler arasında yer alan Zeynettin Aydın, AK Parti’de siyaset yapmanın önemine değinerek şunları söyledi; “AK Parti’nin halka hizmeti her zaman ön plana alan anlayışıyla siyaset yapmak önemli. Maltepe bizim yaşam alanımız. 2000 yılından bu yana Maltepe’de ikamet ediyorum. Maltepe bulunduğu nokta itibarıyla da kıymetli bir ilçe. Maltepe'ye bir vefa borcumuz olduğu için yola çıktık. Siyasette aktif rol oynama adına çalışmalarımız oldu. Yola meclis üyeliği ile başladık. Maltepe Belediye Meclisi’nde AK Parti Meclis üyesi olarak görev yaptım. Ardından 14 Mayıs Genel seçimlerinde AK Parti’de milletvekili adayı olma şerefine eriştim, Milletvekili olmak nasip olmadı ama mensubu olmaktan şeref duyduğum AK Parti’de hizmet etme imkanına kavuştum. Ailesi tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir ailenin çocuğuyum. Oradan gelip Maltepe gibi güzide bir ilçede siyasete hizmet etmek, bulunduğumuz mevkilere ulaşmak bir gurur vesilesidir.

MALTEPE'YE HİZMET

ETMEK İSTİYORUM

2019 da belediye başkan aday adaylık sürecimiz oldu. Zaman hızlı geçiyor. Tekrar bir seçime daha gidiyoruz. Maltepe'ye hizmet etmek istiyoruz. Maltepeli olmaktan Ak Partili olmaktan gurur duyuyorum. 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti kadrolarıyla birlikte Maltepe’yi AK Parti belediyeciliğinin hizmetleriyle kavuşturmak adına Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı talebimiz oldu.

Ülkemizi 22 yıldır büyük hizmetlerle buluşturmuş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti kadrolarıyla Maltepe’nin AK Parti belediyeciliği hizmetleriyle buluşmasını hedefliyoruz.”

 

Millietvekili adaylığı sürecinde İstanbul Anadolu yakasının tüm ilçelerinde çalışmalar yaptığını ve bu süreçte AK Parti belediyeciliğinin farkına bir kez daha şahit olduğunu belirten Zeynettin Aydın şu ifadeleri kullandı;

“Milletvekili aday adaylığı sürecinde İstanbul Anadolu yakasında AK Parti belediyeciliğiyle yönetilen ilçelerdeki hizmetlere şahit olduk. Bu ilçeleri Maltepe ile kıyasladığımızda Maltepeli hemşerilerimizin neler kaybettiğini çok yakından gördük. Maltepeli hemşerilerimizin de AK Parti belediyeciliğinin bu hizmetlerine kavuşması ana amacımızdır.”

 

GÖNÜLLÜ ORDUSU KURACAĞIZ

 

Zeynettin Aydın, İstanbul’un değişik ilçelerinde ikamet eden ve Maltepe’de akraba, dost, arkadaş, ve iş ortakları, ticaret yapan dostları bulunan 5 bin kişilik bir gönüllü platformu oluşturdu. Bu platformda bulunan gönüllüler Maltepe’de ikna edebileceklerini düşündükleri seçmenlerle birebir irtibata geçip AK Parti’nin Maltepe seçimleri için gönüllü neferliğini yapacak.

Zeynettin Aydın bu konuyla da ilgili şuları söyledi;

“İddiamız ve amacımız Maltepe'yi hizmetle buluşturmak. Biz samimiyeti kardeşliği Ak Parti çatısı altında öğrendik. 5 binden fazla insanla gönüllü ordusu kurmak istiyoruz. Bu sayı çarpan etkisi yaparak çok fazla kişiye ulaşacak ve gönüllere girecek.”

 

KAMUOYUNDA AK PARTİ

YAPAR ALGISI VAR

Zeynettin Aydın sözlerini şöyle tamamladı; “Ak Parti 22 senedir ülkenin her yerinde hizmetler yaptı. Artık bu hizmetler vatandaşlar için sıradan olmaya başladı. Artık Ak Parti yapar algısı var. Yapmaya da devam ediyor.

Bizim kimsenin şahsiyetiyle işimiz olmaz bu bir siyasi yarıştır, iddiadır. Kimseye düşmanlığımız yok.

Bu bir yerel seçim, burada kişilik öne çıkar. Gençlik çok ideolojik bakmıyor. Samimi olursanız onların kalbine girebiliyorsunuz.

Siyaset bizim mesleğimiz değil, hizmet etmek istiyoruz. İnsanların taleplerine cevap vermek bizi mutlu ediyor. Sivil toplum ve siyasetin sermayesi insandır. Onları mutlu etmek zorundasınız.

Adaylık nasip olursa. Hayırlısıyla nasip olsun. Adaylık olursa, binler onbinlerle kucaklaşırız ve Maltepe'ye ciddi elektrik, sinerji veririz.

Cumhurbaşkanımızın kanatları altında oturmak değil, yükünü hafifletmek istiyoruz. Maltepe’de AK Parti'yi kazanıp Cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyoruz.

Maltepe'yi almak için geliyoruz.

Ak Parti hizmet eder, Maltepeliler de bu hizmetlerden istifade etin istiyoruz. Meclis üyeliğimizde Maltepe'ye hizmet almak için çalıştık.

Futbolu çok seviyorum. Maltepespor 2.ligdeyken kıymet katıyordu. İstiyoruz ki eski günlerine dönsün. Ömer Başkanı görüyoruz. Gayreti takdire şayan. Sahilde sporu genişletebilir Orhangazi Parkı'nı değerlendirebiliriz. Ayağı yere basan projelerimiz var. Aday olduğumuzda açıklayacağız. Bizimle beraber Ak Parti kadroları da farkındalığı yaşayacaktır. Biz bu mücadeleyi de seviyoruz. Heyecanlıyız, iddialıyız. Uygun görülürsek de Maltepe'yi almak istiyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.