https://playdotjs.com/

UĞURAL'DAN MALTEPE'YE MODERN PROJELER

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, Proje tanıtım toplantısını yoğun katılımla Dream Hill otelde gerçekleştirdi

Siyaset Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 20:55:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 5 dk.
188 okunma
Google News

Düzenlenen toplantıya  , İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin , İYİ Parti GİK Üyesi Dursun Çolak,  İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar  İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, İYİ Parti Ataşehir ilçe başkanı Bora Yörükoğlu ve çok sayıda Maltepeli katıldı.

Dream Hill Otel’de düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Yağız Bayraktar yaparken Bayraktar’ın ardından GİK Üyesi Dursun Çolak ve Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin Katılımcılara seslendi. Yapılan konuşmaların ardından ise kürsüye gelen İYİ Parti Maltepe belediye başkan adayı Ramazan Uğural projelerini sıraladı.

--YAŞANABİLİR BIR MALTEPE İÇİN MODERN PROJELER--

Uğural projelerini açıklama öncesinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “Bugün burada daha yaşanılabilir bir Maltepe için toplandık. Maltepe’nin daha modern ve yaşanılabilir bir şehir olması için hazırladığım projeleri sizlerle paylaşacağım. Maltepe’nin potansiyelinin farkındayız.  Biz Maltepe’nin güzelliklerle dolu bir ilçe olacağına inanıyoruz. Maltepe İYİ bir geleceğe taşımak adına sunduğumuz projelerle ilgili sizleri bilgilendireceğim.

 

--HEDEFİMİZ BUGÜN İÇİN DEĞİL GELECEK NESILLER İÇİN YAŞANABİLİR BİR MALTEPE--

Projelerimizle Maltepe’ye sadece bugün için değil gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu projelerin başarısı için desteklerinize ihtiyacım var.  Siz değerli Maltepe halkına ve teşkilat üyelerine kıymetli basın mensuplarımıza bu süreçte göstereceği ilgi ve desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.

Umarım daha İYİ bir Maltepe için birlikte çalışır ve hayallerimizi birlikte gerçekleştiririz“  dedi.

--RAMAZAN UĞURAL'IN PROJELERİ BAŞLIKLAR HALİNDE  ŞU ŞEKİLDE:--

Yaptığı konuşmanın ardından Projelerini açıklayan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural tarafından hazırlanan projelerin konu başlıkları ise şöyle sıralandı -“Maltepe’ye Marina ve Halk plajı projesi"-

-TELEFERİK PROJESİ-

Başıbüyük Mahallesinden Süreyya plajına kadar inecek olan teleferik projesi.

-GÜNEŞ ENERJİLİ OTOBÜS DURAKLARI,MODERN CADDELER--

Maltepe’de modern caddeler ve Güneş enerjili otobüs durakları ile şarja ihtiyaç duyan gençlere imkân sağlanması.

-SPOR KOMPLEKSLERİ VE MALTEPE STADYUMUNUN YENILENMESİ--

Maltepe’nin çeşitli noktalarına spor Kompleksleri ve Maltepe Stadının yenilenerek örnek bir stat haline getirilmesi.

--ÖGRENCİ YURTLARI--

Maltepe’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan Öğrenci yurt projesi.

-HER MAHALLEYE POLIKLINIK-

Özellikle E-5 üstünde oturan vatandaşların sağlık sorunları ile ilgili Maltepe Merkez’e ve farklı yerlere gitmek zorunda kalan halkın işini kolaylaştırmak için her mahalleye Sağlık Polikliniklerinin yapımı projesi.

-MODERN PAZAR ALANLARI-

Cadde ve sokakları kapatan Pazar yerleri günümüzde olumsuz etkiler oluşturabiliyor. Birçok noktaya konumlandırılacak kapalı pazarlar ile Maltepe halkı ve pazarcı esnafı daha insani şartlarda alışverişlerini yapabilecekler.

-MODERN OTOPARKLAR-

Özellikle Meydan projesinin hayata geçmesi ile özellikle Maltepe Merkez’de ve tüm mahallelerde oluşan araç parkları sorunlarını gerek butik gerekse büyük otoparklar ile çözümü.

-MALTEPE HALK MARKETLERİ-

Yaşanan geçim zorluğu nedeniyle Maltepe halkı istediği gibi alışveriş yapmakta zorlanıyor. Hayata geçireceğimiz “MALTEPE HALK MARKETLERİ-- üreticiden temin edilecek olan temel gıdalar Maltepe Halk Marketlerin reyonlarında halk ile buluşacak” şeklinde projelerinin konu başlıklarını aktardı.

Büyük coşku ile geçen proje tanıtım toplantısında Partililerin yoğun ilgili ile karşılaşan Uğural tek tek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi

Şükrü Kuleyin, Dursun Çolak

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.