https://playdotjs.com/

Marmara’ya kıyı temizliği

Marmara Denizi Günü Maltepe’de kıyı temizliği etkinliğiyle kutlandı.

Yaşam Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 07:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
218 okunma
Google News

2022 yılında Marmara Denizi Günü ilan edilen 8 Haziran, bu yıl biyoçeşitlilik temasıyla ve #MarmaraHepimizin etiketiyle kutlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteği ile Marmara Belediyeler Birliği koordinasyonunda eş zamanlı etkinlikler kapsamında Maltepe’de de Orhangazi Şehir Parkı’nda kıyı temizliği yapıldı.

Maltepe Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün önderliğinde düzenlenen etkinliğe Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları Salih Kara, Yahya Han, Savaş Eroğlu, birim müdürleri ile Çöpüne Sahip Çık Vakfı, Maltepe Rizeliler Derneği, Maltepe Giresunlar Derneği, Maltepe Sivaslılar Derneği, Karadeniz Folklor Derneği, muhtarlar ve çevre gönüllüleri destek verdi. Kıyı temizliğinin ardından folklor ekibinin gösterisiyle etkinlik sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.