https://playdotjs.com/

Erikci Maltepe’nin yönetimine talip

AK Parti önceki dönem ilçe başkanlarından Mali Müşavir Mehmet Erikci, AK Parti’ye Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 13:40:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
169 okunma
Google News

Ak Parti Maltepe eski İlçe Başkanlarından Mehmet Erikci, Maltepe Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya’ya başvurusunu teslim eden Erikci, 2024 Yerel seçimlerinde Maltepe’nin tekrar Ak Kadrolar ile yönetileceğini ve Maltepe için kayıp alan 15 yılın geri kazanılması için canla başla çalışacaklarını ifade etti. İlçe Başkanı Akkaya Erikci’ye hayırlı olsun dileklerini iletirken. Genel Merkez tarafından Adaylaştırılacak isimle Maltepe’yi tekrar hak ettiği bir yönetime kavuşturmak için cadde cadde sokak sokak hatta ev ev gezeceklerini ifade etti. Erdoğan Akkaya, “Mehmet Erikçi kardeşimizin başvurusunu aldık. Hayırlı olsun diyorum. Biz bu süreçte gerçekten Maltepe’yi kazanmak istiyor muyuz sorusunun cevabını kendimize vereceğiz ve sonrasında teşkilatımızda yer alan her arkadaşımızın çabalarıyla Maltepe’de seçimi kazanacağız. Başvurunun Maltepemize, İstanbul’a ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Ardından başvuruyla ilgili kısa bir konuşma yapan Mehmet Erikci şunları söyledi; “Maltepe’nin dinamiklerini de eksikliklerini de bütçesini de çok iyi biliyoruz. Bütçenin nereye ne şekilde harcanması gerektiğini de çok iyi biliyoruz. Önemli olan bütçeyi en verimli şekilde nasıl kullanırız onun analizini çok iyi yapmamız gerekiyor. Maltepe artık bir kültür sanat şehri, sağlık şehri ve eğitim şehri olma noktasında hızla ilerliyor. Biz belediye olarak bu gelişime köstek değil destek olma durumunda olduğumuzun bilincindeyiz. Yurtlar, kütüphaneler ve benzeri donanımlarla belediyecilik noktasında yapılması gereken birçok şeyi Maltepe ile buluşturma zorunluluğumuz olduğunun farkındayız. Maltepe’nin fetret devrini artık sona erdirmemiz gerektiğini bunu da Ak Kadroların yapabileceği bilinciyle hareket edeceğiz.”

 

Mehmet Erikci daha sonra özgeçmişiyle ilgili de kısa bir açıklama yaptı ve şunları söyledi

 

1981 yılında Malatya’nın Arapgir ilçesinde doğdum. 1992 yılında İstanbul’a geldik. Ortaokula Başıbüyük Mahallesi’nde başladım. 1993 yılında babam vefat edince Maltepe’de esnaflık yapan ağabeylerimle birlikte buraya yerleştik ve o günden bu yana Başıbüyük’te ikamet ediyoruz.

Mahallenin imar başta olmak üzere bütün sorunlarını yaşayarak bilenlerdenim.

Lise ve üniversite eğitimim sonrası sayın Cumhurbaşkanımızın AK Parti’yi kurmasıyla birlikte 2002 yılında Ak Partide siyasete başladım ve çeşitli kademelerde görev yaptım. 2009-2014 yılları arasında Maltepe Belediye Meclisi’nde 2014-2019 yılları arasında ise hem Maltepe hem de İBB Meclisinde görev yaptım. Plan ve Bütçe komisyonlarında çalıştım. Bu seçim döneminde de bütçenin stratejisinin ne olması, imarın nasıl olması konularını meclis üyesi olarak takip ettim. Bu dönemlerde Maltepe’ye eserler kazandırılması noktasında çalışma yapan ekipler içerisinde yer almanın onuruna eriştim. İlçe Başkanı olarak da 3 seçim geçirdim. Bu seçim döneminde de Kadim şehir Maltepe’yi AK Kadrolarla daha çağdaş bir şehir haline getirmenin gayreti içerisinde olacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.