https://playdotjs.com/

İbadethanelerde temizlik

Kartal’da Ramazan Ayı Öncesi İbadethanelerde Temizlik Çalışmaları Başladı

Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 15:30:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 1 dk.
86 okunma
Google News

 

Kartal Belediyesi, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik çalışması başlattı.

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında halkın güvenli ve temiz bir ortamda ibadetini gerçekleştirmesi için ilçe genelindeki tüm ibadethanelerde temizlik çalışmaları yoğunlukla yapılmaya başlandı.

Kartal’ın 20 mahallesinde kolları sıvayan ekipler, ibadethanelerin ortak kullanım alanlarında detaylı iç ve dış temizliği gerçekleştiriyor. Belirli bir program dâhilinde çalışan ekipler, camilerin ve cem evlerinin iç temizliğinin yanı sıra; duvarlar, merdivenler, kapılar, tırabzanlar, camlar ve abdest alınan bölümler olmak üzere titizlikle temizle çalışmalarını yürütüyor.  Ayrıca halılar da yıkama makinaları ile yıkanarak kurutuluyor.

Ramazan ayında özellikle teravih namazı vakitlerinde yoğunluk yaşanan camilerin yanı sıra cem evlerinin ortak alanları ekipler tarafından temizlenirken, çalışmalar kapsamında Kartal’da toplam 79 cami ve 3 cem evinin temizliği gerçekleştiriliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.