https://playdotjs.com/

Tuğrul Kihtir’den özel projeler

Zafer Partisi Kadıköy Belediye Başkan AdayıTuğrul Kihtir: Engelli vatandaşlarımız için geliştirdiğimiz özel projelerimiz var” dedi

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 16:44:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Google News

 

Cerrahlığı ile birlikte tıp alanında önemli başarıları olan, tarih araştırmacısı ve yazar kimliğiyle de dikkatleri çeken Zafer Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Tuğrul Kihtir; “Engelli vatandaşlarımız bizim için çok önemli ve değerli. Bu konuda onlar için geliştirdiğimiz özel projelerimiz var” dedi.

Engellileri mutlu olan toplumun her bireyinin güvencede olacağına inandıklarını, çünkü herkesin bir gün engelli olabileceğini veya doğabileceğini belirten Doç. Op. Dr. Tuğrul Kihtir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Toplumda engelli nüfus oranı yüzde 12’ler civarında. Engellilerimiz için her gün 7/24 ulaşabilecekleri bir telefon hattını açık bulunduracağız. Engel tanımayan spor alanları inşa edeceğiz, kaldırımlarımızı düzelteceğiz. Bu konuda bir başka çok önemli hizmetimiz ise iyileşmeyen yaralı insanlarımız için olacak. Benim rekonstrüktif cerrahi uzmanlık alanımın bu konuda olması nedeniyle ayrı bir hassasiyetim mevcut. Kadıköy’de bu konuda hizmet veren tedavi merkezleri kuracağız ve ayrıca çok makul ücretlerle evde bakım hizmetleri de vereceğiz. Yara bakım ürünlerinde kolaylık sağlayacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.