https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi Dadaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Erzurumlularla bir araya geldi. Ardından huzurevini ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:26:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
127 okunma
Google News

 

AK Parti Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekşi, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Maltepe Erzurumlular Kültürü ve Dayanışma Derneği'nde dadaşlar ile bir araya gelerek şarkı söyledi.

AK Parti Cumhur İttifakı’nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi'yi, Maltepe Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneğinde dadaşlar büyük bir coşku ve sevgiyle karşıladılar. Ekşi, gecede yapmış olduğu açıklamasında şu sözlere yer verdi; ''Nene Hatun'un torunlarına selam olsun. Selam olsun yarına umutla bakanlara. Kıymetli dostlar dadaşlar ayağa kalktımı millet arkasından yürür. Sevgili dostlar, Cumhurbaşkanımız bizlere böyle bir sorumluluğu yüklediğinde heyecanlandık. Maltepe de tarihi bir destanı hep birlikte yazacağız hep birlikte başaracağız inşallah" dedi.

Kadem Ekşi’den huzurevi ziyareti

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Ekşi, ”Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdır. Onların duası bize yeter ” dedi.

Cumhur İttifakı'nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı huzurevini ziyaret etti.

Yaşlılarla bir araya gelen Ekşi, huzurevi sakinlerine karanfil verdi, hayır dualarını alarak isteklerini sordu. Kadem Ekşi, “Büyüklerimizin, yaşayan çınarlarımızın duasını alarak vira Bismillah diyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.