https://playdotjs.com/

Maltepe Belediyesi’nden öğrencilere ders atölyesi

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet ve Bilim Düşler Merkezi’nde ilkokul 4. sınıf öğrencileri için ünite bazlı konu pekiştirme atölyeleri gerçekleştiriliyor.

Eğitim Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 06:20:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 48 sn.
103 okunma
Google News

 

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet ve Bilim Düşler Merkezi’nde Maltepeli öğrencilere yönelik ücretsiz ders atölye çalışmaları düzenliyor. Çalışmalar kapsamında ortaokula geçiş öncesi ilkokul 4. sınıf öğrencileri için ünite bazlı konu pekiştirme atölyeleri gerçekleştiriliyor. Sene boyunca devam edecek çalışmalarla öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına ve okuldaki derslerine katkı sağlanıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde okul ve sınav müfredatına uyumlu konu tekrarları ve etkinlik çözümleri yapılıyor. Öğrencilere önceki gün İngilizce dersinde beşinci ünite "My day" konusu, dün Fen Bilimleri Atölyesi’nde maddeyi niteleyen özellikler anlatıldı. Atölye çalışmalarına katılım için Cumhuriyet Bilim ve Düşler Merkezi’nden 0 216 208 96 98 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.