https://playdotjs.com/

Mehmet Ali Erbil’in 22’lik yeni aşkı

Onur Akay Medya’dan Erkan Özbey’in haberine göre Mehmet Ali Erbil, şimdide gönlünü 22 yaşındaki vücut kraliçesine kaptırdı!

Yaşam Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 16:46:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
155 okunma
Google News

Mehmet Ali Erbil’in gerçek sevgilisini Onur Akay Medya’dan Erkan Özbey açıkladı.

Erbil'in kendisinden 44 yaş küçük model sevgilisini OnurAkay Medya'dan Erkan Özbey görüntüledi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son dönemde özel hayatındaki gelişmeler ile magazin gündeminden düşmüyor. Erbil, geçtiğimiz haftalarda gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı. Sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden 66'lık çapkın Mehmet Ali Erbil'in mutluluğu kısa sürmüş, İkili çok geçmeden ayrılmıştı.

Çapkın şovmen geçtiğimiz günlerde ise eski aşkı ile gecelerde yakalandı. Mehmet Ali Erbil 2019 yılında da kızı yaşındaki Alisa Nasya ile aşk yaşamıştı. O dönem 22 yaşında olan Alisa Nasya ile Mehmet Ali Erbil önceki gece Tarabya'da objektiflere takılmıştı.

OnurAkayMedya’dan Erkan Özbey’in özel haberine göre, Mehmet Ali Erbil gönlünü yine 22 yaşındaki bir güzele kaptırdı. Türkiye’yi Lübnan’da temsil eden Miss Tourism University yarışmasında “En İyi Vücut Kraliçesi” seçilen, 2001 doğumlu model Nevide Çiçek’le aşk yaşayan Erbil, soluğu Kıbrıs’ta aldı. Aralarında 44 yaş olan iki sevgiliyi ise OnurAkayMedya'dan Erkan Özbey'in görüntüledi. Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil’le sevgili olduklarını ve bugün 15.00 sularında hafta sonu tatili için Kıbrıs’a uçtuklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.