https://playdotjs.com/

Ali Rıza Yıldız’dan sürpriz doğum günü

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, federasyon üyelerini, Çekmeköy CHP Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez'in kahvaltılı basın toplantısında bir araya getirdi.

Gündem Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 19:06:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
69 okunma
Google News

Cekmeköy CHP Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez'in tanıtım ve proje konuşmalarının sona ermesinden sonra, Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız, günün sürprizini patlattı. Haberciler arasında bulunan Gerçek Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat Savaş'ın doğum günüydü. Meslektaşının doğum gününü unutmayan Ali Rıza Yıldız Başkan, önceden hazırlattığı doğum günü pastasını, masaya getirterek haberci Sedat Savaş'a doğum günü sürprizi yaptı.

Diğer haberci arkadaşları ile birlikte Savaş'ın doğum gününü kutlayan Yıldız, doğum günü pastasını Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ile birlikte kesti. Bu mutlu anı haberciler hep bir ağızdan 'İyi ki doğdun Sedat' diyerek coşku içinde kutladılar.

MUTLULUKTAN GÖZLERİ YAŞARDI.

Hiç beklemediği bu sürpriz karşısında, çok duygulanan Sedat Savaş'ın mutluluktan gözlerinin yaşardığı görüldü. Meslektaşları arasında çalışkanlığı ve tarafsız haberciliği ile bilinen Sedat Savaş,kestiği doğum günü pastasını Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, eski aday Seyfettin Yıldırım ile haberci arkadaşlarına ikram etti. Doğum günü pastası afiyetle yenildi, bol bol sohbet edildi.

ALTMIŞ DÖRT YAŞINA GİRDİ , MAŞALLAH.

Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve haberciler Sedat Savaş'ı tebrik ederek,nice sağlıklı yaşlar temennisinde bulundular. Altmış dört yaşına giren , çalışkan,dürüst, vefakar haberci Sedat Savaş, kendisine sürpriz doğum günü hediyesi sunan, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız'a çok teşekkür etti Savaş 'İyi ki sizin gibi dost meslektaşlarım var, hepiniz sağ olun, var olun' diyerek teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Biz de Yeni Güncel ailesi olarak meslektaşımız Sedat Savaş'ın doğum gününü kutlar,meslek hayatında başarılar dileriz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.