https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'den Maltepe Üniversitesi’ne ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 22:43:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Üniversitesi Rektörü Edibe Sözen’i ziyaret etti. Kadem Başkan’a ziyaret sırasında Milli Eğitim Bakanlığı Şikago Eğitim Ateşesi ve Maltepe Üniversitesi eski rektörü Şahin Karasar eşlik etti.

  Kadem Ekşi, yeni dönemde Maltepe’yi eğitim ve sağlık merkezi olarak ön plana çıkarmak için çalışmalar yapacaklarını belirterek, üniversitelerin ve yeni yapılacak devlet hastanesinin ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını söyledi.

  Rektörlük ziyareti ardından üniversiteyi gezen Kadem Ekşi, öğrencilerle de sohbet etti. Yerleşke içerisinde yer alan kafelerde öğrencilerle bir araya gelen Ekşi, Maltepe’de gençlere yönelik projelerini anlattı.

  Anadolu yakasının en büyük spor ve gençlik merkezini Maltepe’de inşa edeceklerini söyleyen Ekşi, içerisinde birçok spor dalında çalışmaların yapılabileceği dev kompleksin gençler için cazibe merkezi olacağını vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.