https://playdotjs.com/

Çatalca'da Tıp Bayramı kutlaması

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarıyla buluştu

Sağlık Yayın: 15 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.03.2023 09:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
398 okunma
Google News

Çatalca’da 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri yine vefa dolu bir ortamda gerçekleşti. Aslında 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri hazırlıkları Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in talimatıyla aylar öncesinden başlamıştı. Etkinlikler kapsamında ilçedeki tüm sağlık çalışanlarımıza özel yemekli, müzik ve eğlenceli bir program hazırlanmıştı. Bu program, ülkemizin yaşadığı dünya tarihinin en büyük doğal afetlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra iptal edildi. Başkan Mesut Üner, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Çatalca İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sonrasında ise Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyet Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesine geçti. Başkan Mesut Üner hastanedeki tüm çalışanlara hastane yemekhanesinde yemek programı organize edip günün anısına pasta kesti.

Eş zamanlı olarak Başkan Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Çatalca Belediyesi Kültür İşleri ekipleri ilçedeki tüm sağlık çalışanlarını ziyaret edip, Başkan Mesut Üner’in gönderdiği hediyeleri ve kutlama tebriklerini ilettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.