https://playdotjs.com/

“Millet beka sorununun farkında”

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şahin Gürz, “Milletimiz beka sorununun farkında. 14 Mayıs’ta kaybedilecek Türkiye Cumhuriyeti devleti bir daha kazanılmaz” dedi

Yayın: 28 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.04.2023 09:41:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 4 dk.
262 okunma
Google News

MHP MYK Üyesi ve İstanbul 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adayı Şahin Gürz, bölgede görev yapan gazetecilerle buluştuğu toplantıda gündemi değerlendirdi.

14 Mayıs seçim çalışmaları yapıyoruz, gerçi biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 4 Eylül 2021 tarihinde çalışmalarımıza başladık. İl il mahalle mahalle dolaştık. Türkiye’deki 976 ilçenin 950’sine gittik. Çoğu yerlerde belediye başkanlarının dahi gidemediği köylere gittik.

Şimdi de Komsum Nasılsın programlarıyla ev ev dolaşıyoruz. Seçim süreci öncesinde Anadolu yakasında memleketin gerçek durumunu anlatıyoruz. Normal seçim süreci geçirmiyoruz. Normal ittifaklarla karşı karşıya değiliz. Cumhur ittifakı olarak üreten, vaat eden vaat ettiğini de hayata geçiren bir planlayan bir ekip var bir tarafta da Cumhurbaşkanlığı kadroları başta olmak üzere devletin bütün kadrolarını pay etme mücadelesi veren değişik pazarlıklarla kurulmuş bir yapı var. 14 Mayıs seçimlerini güçlü bir şekilde kazanacağımıza inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kimsenin tahmin etmediği bir oy oranıyla meclisteki milletvekili sayısını beklenenin çok üzerine çıkaracağımıza inanıyoruz. Bunu sahada, seçim ziyaretlerimiz sırasında çok açık bir şekilde görüyoruz. İnsanlardan aldığımız karşılıklardan görüyoruz. Sahte anketler, ısmarlama yapılan anketler oy oranımızı bilerek düşük gösteriyor 2018’de oy oranımızı yüzde 6.5 olarak gösteriyorlardı yüzde 11.2 oy aldık. Bugünde yüzde 7.5 gösteriyorlar. 2018’den bu yana neyi köü yaptık da bizim oyumuz düştü. Bunların tamamen yalan olduğunun milletimiz de farkında.

Ekonomide sıkıntılar hatalar olabilir. Bunları düzeltmek toparlamak için mücadele ediyoruz. Sokakta ekonomi, domates, soğan konuşulmuyor. Sokakta terör konuşuluyor. 14 Mayıs’tan sonra Türkiye bölünecek mi bölünmeyecek mi o konuşuluyor.

Vatandaş sokakta şunu söylüyor, Kurtuluş Savaşı’nda patates soğan konuşulmuyordu. Bugün Kurtuluş Savaşı’ndan daha kötü durumdayız. Ülkemiz gelişmeye çalışırken içimizdeki ve dışımızdaki hainlerin önünü alamıyoruz. 14 Mayıs bunlara çok ciddi bir cevap olacak. Cumhur ittifakına çok büyük bir destek olacak. TOGG caddelerde geziyor. İHA ve SİHA’larla, gemilerle dünyanın savunma stratejisini değiştirdik. Bunlara bile kulp bulmaya karalamaya çalışıyorlar. Bu milletin temeline, geçmişine düşman bir yapıyla karşı karşıyayız.

Cumhur ittifakı kazandığında Türkiye’nin üniter yapısının bölünmeyeceğini, Anayasanın ilk dört maddesinin değiştirilemeyeceği, yerli ve milli iktidarla 2023ten sonra ekonomide düzelir. Önce içimizdeki safralardan kurtulmamız gerekir.”

Bir soru üzerine MHP’ye üye olmak isteyen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Şahin Gürz, “Milletimiz büyük bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğumuzun farkında, o nedenle özellikle CHP ve İYİ Parti’den istifa edip partimize gelen çok sayıda vatandaşımız var. İnsanlarımız şunu biliyor, patates, soğan fiyatları düzeltilir ama 14 Mayıs sonrası ülke kaybedilirse geriye gelmesi çok zor olur.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.