https://playdotjs.com/

Selahattin Şimşek'in mutlu günü

Son Havadis Gazetesi kurucusu Selahattin Şimşek'in oğlu Gökay evliliğe ilk adımı attı

Yaşam Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 06:28:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 58 sn.
513 okunma
Google News

Maltepe’nin önemli basın kuruluşlarından olan Son Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Kurucusu Selahattin Şimşek’in küçük oğlu Orhan Gökay Şimşek ,Fatma Nur Korkmaz ile nişanlandı.

Genç çiftin nişan töreni Maltepe- Gold Country Park'ta düzenlendi. Nişana Şimşek ve Korkmaz ailelerinin yakınları, aile dostları katıldı. Şimşek-Korkmaz çiftinin yüzünden mutluluklar okunurken, katılanlar halaylarla, türkülerle hoşça vakit geçirdiler.

Nişan törenine katılan isimlerden birisi de  MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı’ydı. Partisinin yönetimiyle beraber nişan törenine katılan Ildırı,  genç çifti evlilik yolunda attıkları ilk adım dolayısıyla tebrik ederken, Orhan Gökay Şimşek ve Fatma Nur Korkmaz’a bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Biz de gazetemiz olarak Orhan Gökay Şimşek ve Fatma Nur Korkmaz çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.