https://playdotjs.com/

İYİ Parti Küçükyalı seçim ofisi açıldı

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, Maltepe’deki üçüncü seçim bürosunu Küçükyalı’da açtı.

Siyaset Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 17:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
208 okunma
Google News

Maltepe’de belediye başkan adayını ilk açıklayan parti olan İYİ Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, basınla buluşma toplantısının ardından ilk olarak Altayçeşme Mahallesi, ardından Başıbüyük Mahallesi Seçim İrtibat Bürolarının açılışını yapmıştı.

23 Aralık Cuma günü de Küçükyalı Seçim İrtibat Bürosu açıldı. Açılışa İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Raşit Emir Süer, işçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı

 

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, Kuzey Irak’ta şehit düşen 6 asker nedeniyle açılışın sade olduğunu belirterek sözü il başkanına bıraktı

 

 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, şehitlere Allah’tan rahmet diledi ve şunları söyledi; “Maltepe’yi kazanacağımız umudunun yüksek olduğunu görüyorum. Maltepe’de üçüncü seçim irtibat büromuzu açıyoruz. Kartal’da yaptığımız saha çalışmasında milletimizin İYİ Partiyi umutla beklediğini gördük. Maltepe ilçemizde de ilçe başkanlığımızın yoğun çalışma temposunu ve 1 Nisan sabahı itibariyle Belediye Başkanı olacak Ramazan Uğural’ın posterlerini görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partililerin ve AK Partililerin keşke Ramazan Uğural bizim adayımız olsaydı dediklerine de şahit oluyoruz. Ramazan Uğural, sadece İYİ Parti’nin belediye başkanı olmayacak, Cumhuriyet Halk Partisinin, AK Partinin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanı olacak. Tüm Maltepelilerin belediye başkanı olacak. Ramazan Uğural her şeyini Maltepe için ortaya koymuştur ve Maltepe’nin adayıdır.”

 

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, Maltepe’de büyümü ve Maltepe’den  dünyaya açılmış bir işadamı olduğunu belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi;  Dünyanın bir çok bölgesinde yatırımlarım var. Maltepe’de belediye başkan adayı olarak açıklanan ilk isim olduğum için Maltepe Belediye Başkanı olduğumda neler yapacağımı her yerde anlatıyorum. Projelerimizi anlatmadan önce de iş adamı olduğumu özellikle vurguluyorum. Çünkü belediyesi yönetmek iş dünyasını yönetmek gibidir. İşimde gösterdiğim başarıyı belediye başkanlığında da göstereceğimi anlatabilmek için de işadamı olmamı her seferinde vurguluyorum. Tek düşüncem Maltepe’ye ne verebilirim, Maltepe’nin değerini nasıl yükseltirim olmuştur. Gerçekten Maltepe hak ettiği yerde olmayan bir ilçedir. Maltepe’yi hak ettiği yere nasıl çıkarabilirim onu çalışacağım.

Maltepe’nin 18 mahallesini daha yaşanabilir hale nasıl getirebilirim. Maltepe Belediyesi’nin kazancını Maltepelilerin hizmetine nasıl aktarabilirim, onun çalışmalarını yapacağız. Bunun sözünü şimdiden biliyorum.

İş dünyasındaki başarılarımı anlatmam kimseyi rahatsız etmesin. İş dünyasındaki tecrübelerimi belediye başkanlığına aktarırken belediye hizmetlerini en üst seviyelere çıkaracağımı anlatmak için iş adamı kimliğimi ön plana çıkarıyorum. Ben yakınlarımın cebini doldurmaya değil hizmet yapmaya geliyorum. Rantı Maltepe halkına aktaracağız. Maltepe’nin her mahallesine sosyal tesisler kazandıracağız. Projelerimizi çok yakında birbiri ardına açıklamaya başlayacağız. Maltepe’ye Ramazan geliyor, ardından bayram gelecek.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.