https://playdotjs.com/

Memleket Partisi Maltepe seçime hazır

Memleket Partisi Maltepe İlçe Örgütü, seçim öncesi son hazırlıklarını tamamlayıp, Pazar günü yaşanacak zorlu seçim maratonunu beklemeye başladı.

Siyaset Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 23:31:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 7 dk.
381 okunma
Google News

Memleket Partisi Maltepe İlçe Örgütü, seçimler öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Pazar sabahı başlayıp pazartesi sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan seçim maratonundaki çalışma takvimi de en ince ayrıntısına kadar planlandı. Sandık sorumlularından okul sorumlularına ve ilçe seçim kurulundaki temsilcilerine kadar Memleket Partililer seçimle ilgili eğitimleri Cuma akşamı tamamladı.

3. Grup son okul sorumlularının eğitim toplantısında ilk olarak Genel Başkan Muharrem İnce’nin örgütlere gönderdiği mektup okundu. Mektubun tam metni şöyle;

Bu mektubum; sokaklarda sabahlayan, elinde taşıdığı hoparlörle sesimizi duyuran, caddelerde şarkılarımızı söyleyen, sosyal medyada mücadele eden, bana inanan, güvenen yürekli evlatlarımadır.

Sevgili gençler, güzel evlatlarım;

Sizin gözünüzden akan bir damla gözyaşına bile hiçbir makamı mevkii değişmem. Dünyada en son isteyeceğim şey sizi üzmektir.

Ortaya hangi karanlık odaklar tarafından yayıldığı belli olmayan, tamamen gerçek dışı, uydurma görüntü ve sahte belgelerle haysiyet cellatları 45 gündür üzerime saldırdı. Yalan üzerine yalan, iftira üzerine iftira attılar. Bunların hiçbirisi doğru değil, bunu en iyi ben biliyorum. Buna rağmen bunlardan etkilenmemek, psikolojik olarak yıpranmamak normal bir insan için mümkün değildir. Meramımızı en yakınlarımıza anlatamadık. En yakın dostlardan gelen şüpheli bakışlar kadar yaralayıcı bir şey olamaz.

Bunları izleyen, dinleyen, gören bazılarınızın kafası karışabilir.

Yüce Türk Milleti bilsin ve emin olsun ki; Muharrem İnce hiçbir zaman kul hakkı yemez. Saraydan para aldı çekilemez iftirasını atanlar bilsin ki; beni satın alacak parayı basacak matbaa henüz icat olmadı. Açıkladıklarımın dışında bir malvarlığım yoktur. Neyim varsa kuruşuna kadar her zaman hesap vermeye hazırım. Görüntülerin hepsi montajdır. Bunların montaj olduğu zaten ispatlandı.

Bilmenizi isterim ki; adaylıktan çekilmem bu rezil kampanyada ortaya saçılan iftiralar değildir. Bazı şeref yoksunlarının öne sürdüğü gibi başka sahte kasetler olduğu içinde değildir. Ben bunlara boyun eğmem. Ama bunlar seçmeni etkilemiştir. Bu iftiraları atanlar maalesef amaçlarına ulaşmışlar ve seçmeni manipüle etmiş ve oylarımızı aşağı çekmişlerdir.

FETÖ ve PKK ile irtibatlı kaynaklardan bize bu yapılanlar karşısında demokrat olma iddiasındaki bazı siyasiler ve bazı gazeteciler ellerini ovuşturmuş, gizliden gizliye zevk almışlardır. Seçimde ikinci tura kalamayacağım belli olmuştur. Ancak bu rezil kampanyanın, bu memleketin son kalesi Memleket Partisi’ni baraj altında bırakmaya doğru gittiği için bu kararı aldım.

Harp sanatında ricat etmek (yani tekrar güç toplamak üzere geri çekilmek) de vardır. Bu, savaştan çekildiğimiz ve mağlubiyeti kabul ettiğimiz anlamına gelmez.

Bu karanlık odaklarla bizim mücadelemiz ölene kadar devam edecektir. Bağımsız bir Türkiye için her yolu deneyeceğiz.

Türkiye bir gün ayaklar altında kalırsa, bilin ki biz ölmüşüzdür. Çünkü biz, YA İSTİKLAL YA ÖLÜM diyenlerdeniz.

Şimdi mücadelemizi; memleketin son kalesi, Memleket Partisi'nin Meclis’e girmesi için veriyoruz.

Umudunuzu, inancınızı diri tutun.

Eninde sonunda memleketini sevenler kazanacak.

Hepinizin gözlerinden öpüyorum.

Ardından Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Zeki Çakır konuştu.

Mahmut Zeki Çakır şunları söyledi;

“Partimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini sahipsiz bırakmamak ve cumhuriyetin kuruluş felsefesine halel getirmemek üzere kurulmuş ve seçime girme hakkını elde etmiştir. Tamamıyla ben ve benim gibi üyelerinin ve gönüllülerinin bağışlarıyla siyasi mücadelesini finanse etmektedir.

Seçim sürecinde gerek Genel Başkanımız Muharrem İnce; gerekse partimiz hakkında asılsız iddialarla algı operasyonları yürütülmüştür. Maalesef bu operasyonlar gerek yurtdışı gerek yurtiçinden büyük bütçeler de harcanarak destek bulmuştur ve halkımız nezdinde yanlış bir intiba oluşmasına sebebiyet vermiştir. Bu algı operasyonları neticesinde büyük bir ivme ile oyları yukarı tırmanmış olan partimizin oy oranları aşağı çekilmeye çalışılmıştır.

Genel Başkanımız Muharrem İnce seçim sürecinde söyleyegeldiği üzere seçime iki gün kala gerekeni yapmıştır ve Türkiye'nin önünü açmıştır. Seçimin 2. tura kalmadan 1. turda bitirilmesi için üzerine düşeni yapmıştır. "Saraydan para aldığı için çekilemez." diyenlere karşı bir tokat niteliğinde olan bu fedakarlığın tüm milletimizin vicdanında gerekli yeri alacağını düşünüyorum.  

Harp sanatında ricat etmek (yani tekrar güç toplamak üzere geri çekilmek) de vardır. Bu, savaştan çekildiğimiz ve mağlubiyeti kabul ettiğimiz anlamına gelmez. Bu karanlık odaklarla bizim mücadelemiz ölene kadar devam edecektir. Bağımsız bir Türkiye için her yolu deneyeceğiz. Çünkü biz, "YA İSTİKLAL YA ÖLÜM" diyenlerdeniz.

Şimdi mücadelemizi; memleketin son kalesi, Memleket Partisi'nin Meclis'e girmesi için veriyoruz. Umudunuzu, inancınızı diri tutun. Eninde sonunda memleketini sevenler kazanacak.

O "Bir Oy"lara talibiz! Sandığa gittiğinizde, o "Bir Oy"ları memleketin faydasını kendi çıkarlarının önüne koyan Memleket Partisi'ne gönül rahatlığıyla basacağınızdan eminim.

Gazi Meclis'imize nazar boncuğunun; logosu nazar boncuklu Memleket Partisi'nin, Memleket Partisi'nin Atatürk'çü neferlerinin ne de güzel yaraşacağını hep beraber görmek ümidiyle sizlerden de desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum.

Maltepe İlçe Başkanı İsmail Özgür Gözütok ise şunları söyledi;

Okul sorumluları toplantılarımızı tamamlamış olduk. Memleket Partisi bütün engellemelere rağmen mücadeleye katkı sunan parti emekçilerinin özverili çalışmalarıyla yola devam etmektedir. Her okulda bir okul sorumlusu arkadaşımız görev alıyor. Bilişim sorumlularımız, destek ekiplerimiz hazır. Okul sorumlularından gelen seçim sonuçlarını ilçe merkezimizdeki bir ekip anında kayıt altına alarak il merkezimize iletecek. Memleketimiz için hayırlı ve adil bir seçim olmasını diliyorum.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığındançekilmesi parti kadrolarımız için bir sorun oluşturmamıştır. Maltepe İlçe Örgütü olarak Genel Başkanımızın aldığı kararların sonuna kadar arkasında olduğumuzun bilinmesini isterim.

Ayrıca Maltepe İlçe Örgütü olarak; Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’ye atılan iftira ve ahlaksız paylaşımları da kınıyoruz. Sorumluların bir an önce ortaya çıkarılıp hak ettikleri cezaları almalarını bekliyoruz.

Tüm vatandaşlarımızı sandığa gidip oy kullanmaya ve partimizi meclise taşımaya davet ediyorum.

Haydi Maltepe, nazar boncuğunu Gazi Meclise asalım.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.