https://playdotjs.com/

Rizeliler Kadem Ekşi’yi bağrına bastı

Cumhur İttifakı Meltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Maltepe Rizeliler Derneği’nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Siyaset Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 08:08:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
123 okunma
Google News

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Rizeli hemşehrileriyle buluştu. Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya, Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı Salih Kara, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, MHP eski İstanbul Milletvekili Bozkurt Yaşar Öztürk, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ

Hayli kalabalık olan toplantıda konuşan Ekşi, Maltepe'ye yönelik projelerin müjdesini verdi. Maltepe'nin yaşam kalitesini artırmak adına iddialı adımlar atmaya hazır olduklarını vurgulayan Ekşi, “Maltepe'ye Şehir Hastanesi inşa edeceğiz. Otopark, yeşil alan, sosyal alanları yoksun olan Maltepe'ye, bunun gibi birçok projemizle canlılık katacağız." diye konuştu.

KUVAYI MİLLİYE’Yİ TÜRÜT’LE SÖYLEDİ

Hemşehrileriyle beraber AK Parti’nin seçim şarkısını söyleyen Ekşi, coşkulu anların yaşandığı gecede “Atatürk'ün arkasına kimse sığınmasın, Kuvayı Milliye biziz. Kuvayı Milliye ruhuyla Maltepe’yi almaya hazır mıyız?” diyerek seslendi.

Kemençe ile keyifli anların yaşandığı geceyi, Karadeniz’in sevilen isimlerinden İsmail Türüt de şarkılarıyla geceyi renklendirdi. Ekşi, Rizelilerle geçen keyifli toplantının sonunda "Haydi uşaklar, 31 Mart'ta sandıkları patlatalım!" çağrısı yaparak, seçim için destek istedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.