https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi, esnaftan destek istedi

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Cevizli Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve yerel seçimlerinde destek istedi.

Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 20:25:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 5 dk.
87 okunma
Google News

 Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Cevizli Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafla sohbet eden Kadem Ekşi, sorunlarını not aldı.

 Kentsel dönüşüm konusunda hızlı adımlar atarak Maltepe’yi daha güvenlik bir ilçe haline getireceklerini söyleyen Kadem Ekşi, esnaftan 31 Mart yerel seçimler için destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kadem Başkan, hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Yürüyüş boyunca her vatandaşın elini sıkan Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Maltepe’nin dönüşümünün başlayacağını söyledi.

Kadem Ekşi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen Ekşi, çözüm önerilerini sundu.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan Ekşi, sorunları dinledi. Maltepe için projelerini anlatan Kadem Ekşi, kentsel dönüşümden yeraltı otoparklarına kadar pek çok alanda hızlı adımlar atacaklarını söyledi.

  Kadem Ekşi’ye büyük ilgi gösteren esnaf, yerel seçimlerde destek sözü verdi.

Adayı Kadem Ekşi’den Cevizli Mahallesi ziyareti

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Cevizli Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Fikret Birdal ile görüşen Ekşi, kentsel dönüşüm konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Maltepe’de bulunan Cevizli Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Ekşi, mahalle muhtarı Fikret Birdal’ı ofisinde ziyaret etti. Cevizli Mahallesinin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Ekşi, kentsel dönüşüm noktasında yapılacak çalışmalardan bahsetti. 15 bin binayı yerinde dönüştüreceklerini kaydeden Ekşi Mahalle Muhtarı Fikret Birdal ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrasında Ekşi, Cevizli Mahalle Muhtarı Fikret Birdal ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Cevizli Mahallesi ziyaretleri kapsamında ilçede faaliyet gösteren Maltepe Kültür spor kulübünü ziyaret eden Ekşi’ye burada kulüp yöneticileri tarafından 53 numaralı Maltepe Kültür Spor forması hediye edildi.

Kadem Ekşi’den dernek ziyareti

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Şehit Ömer Halis Demir Camii derneğini ziyaret etti. Ziyarette gördüğü ilgiden memnun kalan Ekşi, daha sonra alanda bulunanlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi seçim çalışmaları kapsamında Cevizli Mahallesinde bulunan Şehit Ömer Halis Demir Camii derneğini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Ekşi, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi.

Cevizli Mahallesinde yapacakları projelerden bahseden Ekşi, “ Yıllardır Cevizli Mahallemizde elle tutulan bir yatırım yok. Sadece burası için değil, tüm Maltepe’de oturan her vatandaşımız bizim için önemli. Burada yapacağımız çalışmalar ve projelerle Cevizli Mahallemizi kalkındıracağız. Bu çalışmaları vatandaşımız hissedecek” dedi.

Kadem Ekşi’den SKM ziyareti

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Cevizli Mahallesinde bulunan AK Parti Seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi seçim çalışmaları kapsamında Cevizli Mahallesinde bulunan AK Parti seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada bulunan seçim koordinasyon merkezi görevlileri ile sohbet eden Ekşi, seçim vaatleri ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ekşi, Maltepe için hayati önlem taşıyan yerel seçim için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Teşkilatımızla birlikte kapı kapı dolaştığını kaydeden Ekşi, “ Maltepe’mizin kanayan yarası kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde dönüştürerek yapacağız. Vaatlerimizi vatandaşlarımıza anlatma konusunda seçim koordinasyon merkezindeki arkadaşlarımızla beraber zaman mefhumu gözetmeksizin sürdüreceğiz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.