https://playdotjs.com/

Uğural'dan Kaymakam Tiryaki'ye ziyaret

IYI PARTI MALTEPE BELEDIYE BAŞKAN ADAYI RAMAZAN UGURAL MALTEPE KAYMAKAMI BAHRI TIRYAKI'NIN KONUGU OLDU

Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 13:06:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 1 dk.
76 okunma
Google News

 

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki IYI Parti Maltepe belediye başkan adayı Ramazan Uğuralı makamında konuk etti. Ziyarette,Yerel seçim ve Maltepe gündemine dair konular yer aldı.

TEYZE'DEN RAMAZAN UĞURAL'A DUA

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural Seçim çalışmalarına vatandaşlar ile bire bir irtibat kurarak devam ediyor.

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural Seçim çalışmalarına vatandaşlar ile bire bir irtibat kurarak devam ediyor.

Zümrütevler Mahallesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren Uğural, Esnafla, Yoldan geçen vatandaşlarla ve Araçlarında ki vatandaşlar ile sohbet ediyor ve oylarını istiyor.

Yol kenarında duran bir kamyonetin yanına giden Uğural, araç içerisinde bulunan Damat ve Kaynana ile sohbet ederek oylarına talip olduğunu ifade etti. Sohbet sonunda ise araç içinde bulunan teyze Ramazan Uğural'ın kazanması için dua ederek uğurladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.