https://playdotjs.com/

Ali Rıza Yıldız Azerbaycan'da temaslarını sürdürüyor

İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan’da İncelemelerine Devam Ediyor.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 20:07:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
242 okunma
Google News

İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan’ın saygın kuruluşlarından olan İSBAM’ın özel davetiyle Azerbaycan’a giderek, ülkenin çeşitli bölgelerinde önemli istişarelerde bulunuyor.

İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan’ın saygın kuruluşlarından olan İSBAM’ın özel davetiyle Azerbaycan’a giderek, ülkenin çeşitli bölgelerinde önemli istişarelerde bulunuyor.

Ali Rıza Yıldız’ın İSBAM’ın davetlisi olarak gerçekleştirdiği ziyaret, Azerbaycan’ın çeşitli kentlerindeki temaslara devam ediyor. Başkan Yıldız’ın ziyaret ettiği şehirler arasında Bakü’nün yanı sıra Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Başkanı gibi önemli isimlerin de bulunduğu Karabağ, Şuşa, Gence, Yevlah ve Nahçıvan illeri yer alıyor.

Azerbaycan’daki bu yoğun ziyaretler sırasında Ali Rıza Yıldız, il valilikleri ve büyükşehir belediye başkanları ile görüşmeler gerçekleştirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, Karabağ gazisi vatandaşlar ve askeri personelle de bir araya gelerek onların hikayelerini ve deneyimlerini dinledi.

Bu kapsamda, Azerbaycan’daki hassas dönemlerde yaşanan Marmaris yangınına katılan Azerbaycanlı Yangın ve Arama Kurtarma Ekibini de ziyaret etmekten geri kalmayan Ali Rıza Yıldız, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın Azerbaycan ziyareti, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki güçlü dostluk ve işbirliğinin bir yansıması olarak öne çıkıyor. Bu ziyaret, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.