https://playdotjs.com/

Esin Köymen, “Hedef daha mutlu bir Maltepe”

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, Maltepelilerin daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşamasının öncelikleri olduğunu söyledi

Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:37:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
135 okunma
Google News

GENÇLER SORDU, ESİN KÖYMEN YANITLADI

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, CHP Maltepe gençlik örgütüyle kahvaltı programında bir araya gelerek güne merhaba dedi. Köymen’in Maltepe’de gençler için gerçekleştireceği projelerin konuşulduğu kahvaltıda; gençler merak ettikleri tüm soruları Köymen’e yöneltti.

 

“MALTEPE’DE ESİN, GENÇLİK SENİN SESİN”

Gençlerin gelecek için hedeflerini ve nasıl bir Maltepe hayal ettiklerini dinleyen Esin Köymen; gençlerin daha özgür, daha üretken olmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmak için ihtiyaç duyduğu koşulları oluşturacağını söyledi. Köymen, gençlerle gerçekleştirdiği verimli sohbetin ardından Beşçeşmeler Meydanı’ndan büyük bir coşku ve ‘Maltepe’de Esin, Gençlik Senin Sesin’ sloganları eşliğinde uğurlandı.

 

İlk etapta hayata geçirilecek projeler hakkında da kısa bilgiler veren Esin Köymen şunları söyledi; “Maltepe’deki eksiklikleri biliyoruz. Sosyalleşme imkanları ne kadar gelişirse yaşadığımız yerde ne kadar fazla mutlu olabilirsek kendimizi daha çok Maltepemize ait görebiliriz.  Bu anlamda Maltepe’nin dokusu, sıcak ilişkileri çok önemli bunun kaybedilmemesi için çalışmak zorundayız. Avrupa yakasına geçtiğimizde akşam evimize dönerken Maltepe’ye dönmüş olmanın büyük huzurunu yaşarız. Bu duygu çok kıymetli. Maltepe hepimizin ortak yaşam alanı. Ortak yaşam alanımızda daha mutlu olabilmek  adına daha iyi, daha sağlıklı bir Maltepe derdimiz var. Bu konuda geliştirdiğimiz projelerimiz var.

Maltepe büyük potansiyelleri olan bir ilçe örneğin Büyük Bakkalköy’de yer alan bölge parkında organik tarım için ayıracağımız bir alanda Maltepelilerin kendi gıda ürünlerini kendilerinin üreteceği bir sistem kurma projemiz var.

Maltepe’nin kültür potansiyelini istihdamı da destekleyecek projelerle değerlendirmek zorundayız. Bunu hemen 1 Nisan’da başlayacağımız çalışmalarla bu projelerimizi hayata geçireceğiz.

Maltepe’de Mustafa Zengin hocamızın döneminde hayata geçirilen ve Sağlık Bakanlığına da model teşkil eden bir Evde Sağlık projemiz var. Halen devam eden bu projenin insanlarımızın hayatını daha da kolaylaştırma ve sağlık problemleri yaşayan Maltepelilere çok daha iyi bir sağlık hizmeti götürme noktasında çalışmalar yapacağız.

Emeklilerle ilgili yapılan çalışmalar, engellilerden gençlere, kadınlara yönelik projeler geliştirmek önceliklerimiz arasında. Engellilere yönelik de çok özel çalışmalar yapmamız gerekiyor.

Kartal Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde kurduğu ve çocukların ufkunu açan teknoloji merkezinin bir benzerini hayata geçirme noktasında çok acele bir şekilde adımlar atılacak.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.