https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi, kadınlarla kahvaltıda buluştu

Kadınlara yönelik projelerini anlatan Kadem Ekşi, “Şu an 9 kreşimiz var Maltepe’de. Ama yetmiyor. 18 mahallemizin tamamında kreşleri hayata geçireceğiz

Siyaset Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:34:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
50 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, kadın seçmenlerle kahvaltıda buluştu. Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini bitireceklerini söyleyen Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde kadınların desteğini istedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Kadım seçmenlerle buluşan Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Programda Kadem Ekşi’ye AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik eşlik etti.

 

  Kadınlara yönelik projelerini anlatan Kadem Ekşi, “Şu an 9 kreşimiz var Maltepe’de. Ama yetmiyor. 18 mahallemizin tamamında kreşleri hayata geçireceğiz. Bunlar 7-24 sağlık görevlileri eşliğinde hizmet verecekler. Çocuklarımızın gittiği ilköğretim okullarında eksikler var. Her okulumuza 2 görevli tahsis ediyoruz. Bütün temizlik malzemelerini biz vereceğiz. Onları tertemiz bir mekanda sizler adına ağırlayacağız” şeklinde konuştu.

 

“Kuraklık dönemi bitti, hizmet getiriyoruz”

  15 yıldır Maltepe’nin kuraklık dönemi yaşadığını vurgulayan Kadem Ekşi, “Çocuklarımız için büyük eksiklikler var. Anneler bana gelip talep ediyor. Kültür Merkezlerinden kütüphanelere, kreşlerden spor merkezlerine kadar bir çok alanda hızla atmamız gereken adımlar var. Yeşil alanlarla çocukları buluşturamıyoruz. Biz mahallelerimizde gerekli kamulaştırmaları da yaparak nefes alabileceğiniz, yürüme mesafesinde yeşil alan, parklar yapacağız. Maltepe’de kuraklık dönemini bitiriyoruz, hizmet dönemini başlatıyoruz. Dersimize çok iyi çalıştık. Bunları süpürüp atacağız. Kırmız kartı göstereceğiz” dedi.

 

“Maltepe’de 15 bin binayı yerinde dönüştüreceğiz”

  Kendisinin bir deprem mühendisi olduğunu hatırlatan Kadem Ekşi, “Maltepe’de 15 bin bina gerek beton dayanımlar, gerek bina performansları nedeniyle yorgun ve yaşlanmış. Bunları inşallah KİPTAŞ aracılığıyla yenileyerek, bir kısmını özel sektörümüz marifetiyle dirençli hale getireceğiz. Deprem mühendisi olarak öncelikli işimiz bu. Bir tek riski yapı kalmayan kadar mücadelemiz sürecek. Vatandaşımızın güvenli yapılarda yaşamasını sağlayacağız” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.