https://playdotjs.com/

Belçikalı şarkıcı dolandırıldı

Şarkıcı Osean, hakkında bilinmeyenlerini ilk kez Onur Akay Medya yazarı Erkan Özbey'e anlattı. Osean, müzik kariyerinde en çok düet yapmak istediği sanatçıyı açıkladı.

Sanat Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 09:25:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
235 okunma
Google News

Şarkıcı Osean, hakkında bilinmeyenlerini ilk kez Onur Akay Medya yazarı Erkan Özbey'e anlattı. Osean, müzik kariyerinde en çok düet yapmak istediği sanatçıyı açıkladı.

 

İşte o röportaj:

Seni tanıyabilir miyiz?

Ben Belçika’da yaşıyorum. Klasik olacak ama ilkokulda başladım. Okul gösterilerinde şarkılar söylerdim. Okul hayatım Belçika’da devam etti. Belçika’da grubumuz vardı. Konserlere çıkardık. Sonrasında Türkiye’de İlk ‘Yar’ adlı parçayla çıkış yaptım. Arkasından iki slow şarkıyla devam ettim. Sonrasında Fransızca Türkçe Ella Ella şarkısını çıkardım. Olaylı şarkı oldu. Şimdi ise Terelelli şarkısını çıkardım. Müzik uzun senelerdir ruhumda var hissetmek sevmek lazım. Ben onu bırakmamda o beni bırakmadı.

 

Ella Ella şarkısı sıkıntılı bir süreç yaşattı. Marjinalde bir klipti. Peki, neydi bu sıkıntılar?

Bu çok özel parçalarımdan birisiydi. Baştan beri çok sıkıntı yaşadık. Dile getirmediğimiz sıkıntılarda vardı. En son pr çalışması yaptığımız şirket vardı… Bu şirket daha önceden çok insanı mağdur etmiş. Vermiş olduğu sözleri yerine getirmedi. Haber bültenlerine konu olduk. Dolandırdığımız için. İçimde yara oldu. Sağlık olsun.

 

Kimdi o şirket sahibi kişi isim vermek ister misin?

İsim vermek ne kadar etik olur bilmiyorum ama Umut Bolel diye bir şahıs. İnsanlara güvenip mağdur edildiğinizde insanı müzikten soğutuyorlar. Ama ben çok fazla küsemiyorum. Müzik benim yaşam sevincim.

 

Türkiye’de düet yapmak istediğin şarkıcı var mı?

Direk söylüyorum. Tarkan ve Mustafa Sandal. Onlar benim çocukluk aşklarım. Çok severek dinlediğim ve müziklerine aşık olduğum insan.

Osean nasıl bir karakter ve kendisini nasıl tanımlar?

Çok güçlü karakterim var. Çocukluğumdan itibaren yaşanmışlıklara borçluyum. Yaşamış olduğum hiçbir şeye üzülmemeyi öğrendim. Ders çıkardım. Hayatta hiçbir şeyin nedensiz olmadığını öğrendim. Bugün ki Osean güçlü. Hayata pozitif bakan, hayvanları, doğayı insanları seviyorum. Kendide seviyorum iyi bir karaktere sahibim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.