https://playdotjs.com/

Maltepe’ye Çocuk Tarım Parkı

Maltepe Belediyesi’nden çocuklara müjde. Maltepe Çocuk Tarım Parkı projesi hayata geçiyor

Yaşam Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 22:14:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
192 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, çocuk dostu kent uygulamalarını yaygınlaştıran çalışmalarına devam ediyor. Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce “Maltepe Çocuk Tarım Parkı” yapımına başlandı.

Çalışmayla Maltepeli çocuklar toprakla tanışıp doğayla iç içe vakit geçirecek. 3 bin 900 metrekarelik alana sahip tematik özellikteki parkta meyve bahçesi, hobi bahçeleri, sera, atölye eğitim alanı ve piknik alanları oluşturulacak. Çocuklar sera ve bostanlarda meyve ve sebze yetiştirmeyi öğrenecek. Çocuklara farklı alanlarda becerilerini geliştirme olanağı sunulacak. Park, Başıbüyük Mahallesi’ndeki Azerbaycan Halk Cumhuriyeti 100. Yıl Parkı içinde hizmete açılacak.

ÇOCUKLARIMIZ DOĞAYLA TANIŞACAK

 Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’ye vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni park alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirterek “Maltepeli çocuklarımızı da unutmuyoruz. Bu parkta çocuklarımız toprakla, doğayla tanışacak. Ailelerimiz şehrin içinde rahat nefes alacağı bir alana kavuşacak. Parkı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.