https://playdotjs.com/

KADEM EKŞİ ERZİNCAN VE BAYBURTLULARLA BULUŞTU

Kadem Ekşi, "CHP söz verip hiç bir şey yapmadı ama biz söz verdik mi yaparız. Maltepe'nin coğrafi yapısı ve risklerini göz önünde bulundurarak bölgeye özgü yapılar planlıyoruz." dedi

Siyaset Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 20:44:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
109 okunma
Google News

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarına devam ediyor. Hemşehri dernekleriyle buluşan Ekşi, kahvaltıyı Erzincan ve Bayburtlu dernek üyeleriyle beraber yaptı. Ekşi'ye Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Serkan ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda vatandaşlarla sohbet eden Ekşi, sorunları not aldı ve hızla çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

GÜVENLİ KONUTLAR SÖZÜ VERDİ

Jeoloji Mühendisi olarak deprem konusuna hakim olduğunu söyleyen Ekşi, deprem riski altında bulunan Maltepe'ye güvenli konutlar inşa etme sözü verdi. Kadem Ekşi, "Bunu yaparken, vatandaşlarımızın güvenliği ve konforunu ön planda tutacağız. CHP söz verip hiç bir şey yapmadı ama biz söz verdik mi yaparız. Maltepe'nin coğrafi yapısı ve risklerini göz önünde bulundurarak bölgeye özgü yapılar planlıyoruz." diye konuştu.

"MALTEPE'Yİ ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIZ"

Maltepe'yi güzelleştirmek için başka projeleri de olduğunu belirten Ekşi, "Modern alt yapıya sahip, yeşil alanlarla çevrili, sosyal donatılarla zenginleştirilmiş yaşam alanları oluşturacağız. Maltepe'nin sadece güvenli değil, aynı zamanda estetik ve yaşanabilir bir ilçe olması için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Peyzaj düzenlemeleriyle sokak ve caddelerimizi çiçek gibi yapack, daha güzel sohbet edebileceğiniz mekanlar tasarlayacağız." ifadesini kullandı.

"GENÇLERİMİZİ ÖZ KÜLTÜRÜYLE TANIŞTIRACAĞIZ"

"Maltepe'miz, sanat ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Anadolu'nun kültürel zenginliğini Maltepe'ye taşıyıp, genç kuşakları öz kültürüyle tanıştıracağız." diyen Ekşi, Murat Kurum ile birlikte el ele vererek Maltepe'nin altyapısını geliştireceklerini; yol, su, elektrik gibi temel altyapı sistemlerini güçlendirip yenileyeceklerinin de sözünü verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.