https://playdotjs.com/

Maltepeliler, ‘komşu buluşmalarıyla’ bir araya geldi

Maltepe Belediyesi, Maltepeli vatandaşları “Maltepeli Komşularımızla Buluşuyoruz” etkinliğiyle bir araya getiriyor.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:21:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
51 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, Maltepeli vatandaşları “Maltepeli Komşularımızla Buluşuyoruz” etkinliğiyle bir araya getiriyor. Sohbet, müzik ve ikramlar eşliğinde düzenlenen buluşmaların ilkine İdealtepe, Başıbüyük, Altıntepe, Küçükyalı ve Çınar Mahallesi’nden vatandaşlar katıldı. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde organize ettiği buluşmaya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi’nin sosyal tesislerinde vatandaşların sosyal hayattan uzaklaşmasını önlemek için yıl sonuna kadar çayın sadece bir TL’den satışa sunulmaya devam edeceğini söyledi.

 

‘MALTEPE’DE KARDEŞLİK TOHUMLARI YEŞERECEK’

 

Kılıç, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilmesinden sonra on yıl boyunca Maltepe’nin bir evladı, hizmetkârı olarak yedi yirmi dört, gece gündüz demeden Maltepeliye hizmet etmek için çalıştığını ifade etti. Her hizmetin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu olduğunu ifade eden Kılıç “31 Mart günü sandığa gideceğiz. Bu bayrağı, bu onurlu görevi Maltepe’de sizlerin tercih ettiği, desteklediği bir arkadaşa, adaya, başımız dik şekilde devredeceğiz. Tabii bu arkadaşın kim olduğunu siz belirleyeceksiniz. 31 Mart’a kadar 10 yıldır elimde tuttuğum Maltepe’nin anahtarını, on yıldır ektiğimiz barış, kardeşlik, sevgi, komşuluk tohumlarını yeşertecek arkadaşımıza teslim edeceğiz çünkü Maltepe küçük bir Türkiye fotoğrafıdır.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.