https://playdotjs.com/

Tuzla'da

Tuzlalı kadınların ürettiği el emeği ürünlerin satışı depremzedeler yararına yapıldı.

Yaşam Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 09:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
358 okunma
Google News

Tuzla Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrasında yaraları sarma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi, ‘Tuzla Tek Yürek’ kermesi düzenledi. Tuzla Marina’da düzenlenen kermeste Tuzla Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne eğitime giden anneler, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan ihtiyaç sahibi anneler, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri, Tuzlalı gönüllü kadınlar, Tuzla Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tuzla Belediyesi Mutfak Atölyesi kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünlerin satışı yapıldı. 3 gün açık alan kermeste Tuzla Kart üye işyerleri, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri ve Tuzla Gençlik Merkezi’nde hazırlanan ürünlerin de satışı yapıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen kermeste satılan ürünlerden elde edilen gelir, depremzedelere gönderilecek.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrasında bölgede yaraları sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tuzla Belediyesi de asrın felaketinin yaşandığı bölgelerde yaraları sarma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda depremin ilk gününden itibaren bölge için yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi, ‘Tuzla Tek Yürek’ kermesi düzenledi. Tuzla Marina’da düzenlenen kermeste Tuzla Belediyesi Kadın Girişimcilik Merkezi, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne eğitime giden anneler, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan ihtiyaç sahibi anneler, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri, Tuzlalı gönüllü kadınlar, Tuzla Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tuzla Belediyesi Mutfak Atölyesi kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünler kermeste satıldı. Ayrıca Tuzla Kart üye işyerleri, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri ve Tuzla Gençlik Merkezi’ndeki ürünlerin de satışı muratpaşa escort yapıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen kermeste satılan ürünlerden elde edilen gelir, depremzedelere gönderilecek. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı da kermesi gezdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla Tek Yürek sloganı ile birlikte gönüllü hanımefendilerin katılmış olduğu kermesi geride bıraktık. Hanımefendilerin kendi gönlünden kopanlarla yapılan yardımlarla hazırlanan kermese katılan vatandaşlarımızın maddi destekleri ile elde edilecek kazanç ile depremzedelerin yaralarını saracağız. Ben Tuzla halkı adına, Tuzla Belediye Başkanı olarak herkese teşekkür ediyorum. Tuzlalı hanımefendiler nezaket, letafet ve merhameti ile yardımlara devam ediyorlar” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.