https://playdotjs.com/

Kabul etmiyoruz

Hacı Musa Aşiret Lideri Kanaat Önderi. Abdurrahim Avcıoğlu "Bir Kürt olarak Diyorum Ki Böyle iftira Kabul Etmiyorum Kınıyorum" dedi

Siyaset Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 23:22:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
272 okunma
Google News

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun TSK ile ilgili açıklamalarını kabul edilemez bulduklarını belirten Hacı Musa Aşiret Lideri Kanaat Önderi. Abdurrahim Avcıoğlu, Tanrıkulu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Abdurrahim Avcıoğlu şunları söyledi, “Tv 100 programına katılan Terör örgütü PKK'ya açık desteğini her fırsatta dile getiren CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne" 15 köylüyü helikopterden attı" diyerek iftiralarda bulundu.

Sezgin Tanrıkulu kimdir? diye, soracak olursanız;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni her mecrada aşşağılamaya, halkı kin ve nefrete teşvik eden, terörist cenazelerine katılan, iha sihalardan rahatsız olan, öldürülen teröristlere sahip çıkan, 40 yılda binlerce sivil askeri şehit vermiş olmamıza rağmen , PKK’ya terör örgütü diyemeyen ve HDPKK nın adeta basın sözcüğünü yapan sözde milletvekilidir. Sırtını YPG'ye dayayanlarla kol kola girenlerin,TSK'nın kimyasal silah kullandığını iddia eden ve hakkında  terör örgütü propagandası yapmaktan hakkında fezleke düzenlenenlerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti için güzel işler yapması beklenemez.

Ancak gözbebeğimiz olan TSK ya iftira atan bu sözde vekil gerekli cezayı alıp, derhal vekilliği düşürülmelidir. Bebek katili PKK terör örgütünün destekçisi Sezgin Tanrıkulu yine haddini aşmış durumda… Diyarbakır halkı ve seçmeni başta olmak üzere 85 milyona ihanet eden sözde Vekil Sezgin Tanrıkulu yıllardır DEVLET ve MİLLET’e saygısızlık yapmaktadır…Son hadsizliği ise tarihi şan ve şerefle dolu olan TSK’ya karşı olmuştur...

 

Diyarbakır CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu Diyarbakır annelerinin ziyaretine kaç kere gittin?

Bu Vatan için gözünü kırpmadan vatan bekçiliği yapan her bir Vatandaşın gönül bağı ile bağlandığı TSK'ya, atmış olduğun bu iğrenç iftiraya, halk gerekli cevabı verecektir.

Sözde Savunduğun 6 oktan birisi milliyetçiliktir.

Savunduklarınla söylediklerin birbirini tutmuyor. Ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün.

Halkı temsil etmek için seçilen sözde Vekil Tanrıkulu,

TSK'ya attığın bu iftiranın hesabını vereceksin!! Sezgin  Tanrıkulu deninen hadsiz hakkında suç duyrusunda bulunarak konunun takipçisi olacağız.

 

Kürt Türk Milleti Birdir Bir kalacaktır.

Ne Mutlu Müslüman Oldum.

Ne Mutlu Kürt Doğdum.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.