https://playdotjs.com/

Eyüpsultan’a Tanzim Satış

Eyüpsultan’a üreticiden tüketiciye direk satış yapacak Tanzim Satış Mağazası geliyor

Ekonomi Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 21:15:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
88 okunma
Google News

 

Vatandaşların istekleri ve talepleri doğrultusunda, sosyal belediyecilik anlayışı ile çözümler üreten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, önemli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Başkan Deniz Köken’in yeni dönem projeleri arasında yer alan Eyüpsultan Belediyesi Tanzim Satış Mağazası ile Eyüpsultanlılar kaliteli, hesaplı ve güvenilir her türlü gıda ürününü kolaylıkla temin edebilecek.

Alibeyköy bölgesinde açılacak olan Tanzim Satış Mağazası ile üreticiden alınacak olan ürünler doğrudan tüketiciyle buluşacak. Böylece hem üreten çiftçilerimiz kazanacak hem de Eyüpsultanlılar kaliteli, sağlıklı ve ekonomik sebze ve meyveleri temin edebilecek.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE DOĞRUDAN SATIŞ
Eyüpsultan Belediyesi’nin Odayeri’ndeki seralarında üretilen ürünlerin de Tanzim Satış Mağazasında yer alacağını söyleyen Başkan Deniz Köken, “Bizim yedi köyümüz var. Bu köylerimizde vatandaşlarımız tarafından üretilen ürünleri ve sayısını arttıracağımız seralarımızda yetiştirdiğimiz ürünleri Tanzim Satış Mağazamızda vatandaşlarımızla buluşturacağız. Ayrıca Anadolu Coğrafyasının farklı yörelerinden, nakliyesini biz üstlenmek suretiyle getireceğimiz ürünler de mağazamızın raflarındaki yerini alacak. Herkes rahat hizmet alabilsin diye lokasyon olarak en uygun yer olan Alibeyköy bölgesini seçtik. Vatandaşlarımız mağazamıza sahip çıkarlarsa daha da büyütebiliriz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.