https://playdotjs.com/

"İşaret fişeğini atmak gerekiyor"

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, "Maltepe'de Yıllar boşa geçmiş, değişimin işaret fişeğini atmamız gerekiyor” dedi

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 00:37:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
108 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, 70 Evler Karacabey Cami cemaati ile buluştu. Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan, değişim işaret fişeğini 31 Mart’ta ateşleyeceklerini söyledi

 

“Yıllar boşa geçmiş, değişimin işaret fişeğini atmamız gerekiyor”

   31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Kadem Ekşi, “Cumhur ittifakı olarak bir iddia ile yola çıktık. Yaşam kalitemizin yükseltmek, Maltepe’nin sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ilçe olmasını istiyoruz. 15 yıllık bir hizmet dönemini bir analiz ettiğimizde maalesef bunlara odaklanılmadığını gördük. Yıllar boşa geçmiş. Yeni değişimin işaret fişeğini atmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Pazarcı esnafı Kadem Başkan’a 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek verdi

 

“Maltepe’de kentsel dönüşüm konusuna hızlı gireceğiz”

  Maltepe’de kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu söyleyen Ekşi, “Yaşam alanlarımızla ilgili bazı düzenlemeleri hızla hayata geçirmemiz gerekiyor. Bilim insanları da anlatıyor. Akşam yine sallandık. Daha yeni büyük acılar yaşadık. Bu konulara hızla girmemiz, bu konuları çözmemiz lazım. İBB meclisinde bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmıştık. Maltepe’de kentsel dönüşüm konusuna hızlı gireceğiz” dedi.

“Ecdadın yaptığı 700 yıldır ayakta, bizimki yerle yeksan oluyor”

  Çözümü bulmak için önce sorunla yüzleşmek gerektiğini vurgulayan Ekşi, “Yüzleşmezsek geleceğimizi güvenli bir şeklide inşa edemeyiz. Ecdadımızın yapığı eserler 600 - 700 yıldır dimdik ayakta. Bizim yaptıklarımız yerle yeksan oluyor. Bir yerde hata yapıyoruz. Hızla bunu toparlayacak adımları atmak istiyoruz” diye konuştu.

Kadem Başkan, Bağlarbaşı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Seçim ziyaretleri sırasında bir kahvehaneye giren Kadem Ekşi, içeridekilerle sohbet etti. Projelerini anlatan Ekşi, “Son 5 yıl temel hizmetler geri sardı İstanbul’da. Eğer yaşam alanlarını, bir çıkış ile buluşturmazsak sistem çöker, yaşam kalitemiz düşer. O zaman yaşadığımız şehirler azap şehri olur. Bizim 7/24 yaşayan bir şehir için gayret ortaya koymamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

  Kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu söyleyen Ekşi, “15 bin riskli binamız var. Bunları hızla dönüştürmemiz lazım. Bu bir tercih değil, zorunluluk. Bu işin şakası yok. İlçemizi dirençli yapılarla buluşturacak adımları hızla atmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kadem Başkan, semt pazarını ziyaret etti

Pazarcılardan Kadem Başkan’a tam destek

 Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bağlarbaşı semt pazarını ziyaret etti.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını Bağlarbaşı Mahallesi’nde sürdürdü. Esnafla vatandaşla sohbet eden Kadem Başkan, Bağlarbaşı semt pazarına girdi. Pazarcı esnafı ve vatandaşları dinleyen Kadem Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı. Kendisi de deprem mühendisi olan Kadem Ekşi’ye sorulan soruların başında kentsel dönüşüm geldi.

  Maltepe’de kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu söyleyen Ekşi, “35 bin binamız var. Bunlardan 15 bini ilk depremde toptan göçmeye matuf yapılar. Kentsel dönüşüm artık bir tercih değil zorunluluk. Buraları hızlı bir biçimde ameliyat etmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.