https://playdotjs.com/

İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği Çalıştayı toplandı

İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’nin artık geleneksel hale gelen çalıştayı Alanya'da First Klas Otel’de başladı.

Gündem Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 14:48:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 56 sn.
391 okunma
Google News

İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği çalıştayı Alanya'da başladı. Çalıştaya Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyesi gazeteciler Alanya'da First Klas Otelde 4 gün sürecek çalıştayda bir araya geldi.

Çalıştayda önümüzdeki yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Oğuzhan Bayrak şunları söyledi, *Geleneksel hale getirdiğimiz Alanya çalıştayımızda mesleki sorunların yanı sıra ülke gündemi de ele alınacak.  Özellikle yerel seçimlerde yapılabilecek ortak çalışmalar konuşulacak ve dernek üyelerimizin seçim döneminde yaşayabilecekleri olası sorunların da en aza indirilmesi için dernek olarak neler yapılabileceği ele alınacak.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.