https://playdotjs.com/

Seçim Dansı Maltepe'de

Tiyatro Dan, kara komedi isimli oyununu Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahneledi

Sanat Yayın: 23 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.03.2023 11:14:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
167 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi’nin 20-27 Mart tarihleri arasında düzenlediği “Tiyatro Günleri”nin ikinci gününde Tiyatro Dan “Seçim Dansı” isimli oyunuyla izleyici karşısına çıktı.

Geçtiğimiz yıl kurulan tiyatro topluluğunun Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gösterimini yaptığı oyuna Maltepeli tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Oyunda bir siyasi partinin yaklaşan kongresi öncesinde üç adayının zirveye ulaşma amaçları, kara komik bir şekilde sahnelendi. Oyunda güncel siyasi gelişmeler de harmanlanarak verilirken seyirciler oyunun içindeki ‘ayak oyunları’na hem güldü, hem de oyuncuların performansını bol bol alkışladı.

Sebastian Seidel’in yazdığı tek perdelik oyunu Mert Öner yönetti. Oyuncular Rüştü Onur Atilla, Doğan Akdoğan, Berkay Tulumbacı ve Dilşah Demir sahne performanslarıyla izleyicilere sunuldu. Tiyatro Günleri’nde pek çok önemli ismin yazıp yönettiği oyunlar ile birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı yapımların gösterimi ücretsiz gerçekleşmeye devam edecek. ‪27 Mart tarihine dek devam edecek program Maltepe Belediyesi’nin web sayfasından ve kurumsal sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.