https://playdotjs.com/

Maltepe’de dev kutlama programı

Maltepe Belediyesi Cumhuriyetin 100 Yılı kutlamalı çerçevesinde unutulmayacak konserler hazırladı. Güçlü ses Volkan Konak, 27 Ekim Cuma günü sahnede olacak. Cumartesi günü ünlü sanatçı Şevval Sam Maltepeliler ile buluşacak

Gündem Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 19:15:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
119 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü 23-29 Ekim tarihlerinde bir dizi etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize edeceği programla cumhuriyetin 100. yılı unutulmaz bir bayrama dönüşecek. Bando takımı bir hafta boyunca Maltepe’nin 18 mahallesinde cadde, sokak ve parklarda bando konserleri gerçekleştirecek.

 

VOLKAN KONAK’TAN CUMHURİYET KONSERİ

 

Karadeniz ve Türk halk müziğinin güçlü sesi Volkan Konak, 27 Ekim Cuma günü, saat 20.00’de Yaşar Kemal Kültür Merkezi konser alanında sahne alacak. Konak, seslendireceği eserler ve kendine özgü sahne performansıyla Maltepe’de unutulmaz bir konsere imza atacak. Konserde Ceylin Akyıldız keman dinletisi sunacak.

100. YILIN İLK KONSERİNDE ŞEVVAL SAM SAHNE ALACAK

100. yılın ilk konserinde 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.30’da ünlü müzisyen ve DJ Ozan Doğulu, Yaşar Kemal Kültür Merkezi konser alanında Maltepeli vatandaşlar için unutulmaz bir performans sergileyecek. Daha sonra aynı alanda saat 22.30’da ünlü sanatçı Şevval Sam Maltepeliler ile buluşacak. Sam, yeni yüzyılın ilk konserinde sevilen şarkılarıyla Maltepe’de unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı konserine imza atacak.

MODERN DANS GÖSTERİSİ SAHNELENECEK

28 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, Galeri Maltepe’de “Cumhuriyet 21. Yüzyıl” isimli interaktif modern dans gösterisinin tanıtımı yapılacak. Projenin eser sahipliğini koreograf, dans sanatçısı ve eğitmen Ayşegül Sökmen, dansçıların çalıştırılmasını baş koreograf Uğurcan Arıkan, müziklerini ve bestelerini Özgür Sevinç, librettonun yazar ve besteciliğini Özlem Abacı, koordinatörlüğünü Mehmet Cemal Erkut üstlenecek. Gösteri 29 Ekim Pazar günü saat 21.00’de Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, 30 Ekim Pazartesi günü saat 15.30’da ve 21.00’de vatandaşlar ile tekrar buluşacak. Barış, adalet, insan hakları, Cumhuriyet ve Atatürk içerikli; “Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Resim” projesi isimli sergi saat 18.30’da galeri salonunda, 19.00’da ise müze alanında “100.Yıl Cumhuriyet Dijital Müze açılışı” yapılacak.

29 EKİM’DE CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK

29 Ekim Pazar günü saat 19.23’te, Maltepe Belediyesi önünde fener alayı düzenlenecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.