https://playdotjs.com/

Diyarbakır İstanbul’da tanıtılacak

İstanbul Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında yapılacak Diyarbakır tanıtım günleri Perşembe günü başlıyor

Yaşam Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 16:59:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Google News

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı  (DİTAV)  İstanbul Şubesi, İstanbul’da düzenleyeceği Diyarbakır Tanıtım Günlerinde Diyarbakır’ın tarihini, kültürünü ve gastronomisini tanıtacak. Yüz binler bu organizasyonda bir araya gelecek hasret giderecek yöresel lezzetler İstanbul’a damgasını vuracak

 

İstanbul’da ikamet eden Diyarbakırlıların heyecanla beklediği Diyarbakır Tanıtım Günleri 14-17 Aralık tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında kapılarını açıyor … Diyarbakır’ın tüm ilçeleri tanıtım günlerinde stand açıp, ilçelerin tanıtımlarını da yapacak sıla özlemi sona erecek

DİTAV İstanbul  Şubesi  Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın: Diyarbakır İstanbul’da. Kadim şehrimizi tanıtmak, İstanbul’da yaşayan Diyarbakırlı hemşerilerimiz arasında dayanışmayı sağlamak için düzenlediğimiz tanıtım günlerimize hemşerilerimizin büyük ilgisi var.

Aydoğan Ahıakın yaptığı açıklamada; “Medeniyetler Şehrimiz Diyarbakır’ımızın tarihini, kültürünü, yöresel  lezzetlerini ve tüm değerlerini tanıtmak amacıyla 14-17 Aralık 2023 tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında DİTAV İSTANBUL Şubemizin Diyarbakır Valiliğimiz, Diyarbakır Büyükşehir Belediyemiz ile düzenlediği DİYARBAKIR TANITIM GÜNLERİMİZE tüm Diyarbakırlı hemşerilerimizi ve tüm İstanbulluları davet ediyoruz” dedi.

Diyarbakır Tanıtım günlerinin Açılışı 14 Aralık Perşembe günü  Saat 15:00’te gerçekleşecek

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.