https://playdotjs.com/

Gökhan Yüksel'den Bayramlaşma

Başkan Gökhan Yüksel Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Gündem Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 22:37:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
141 okunma
Google News

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bir araya geldi. Mesai arkadaşlarının bayramını tek tek kutlayan ve çalışmaları için kendilerine teşekkür eden Başkan Yüksel, Kartallı komşularının Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için Kartal Belediyesi olarak bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
 

Kartal Belediyesi müdürlüklerini ve dış hizmet binalarını ziyaret ederek çalışanlar ile bayramlaşan ve bayram çikolatası ikram eden Başkan Gökhan Yüksel’e; Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

 

“Rehavete kapılmadan tevazudan ödün vermeden”

Tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada tüm Kartal Belediyesi ailesi olarak önemli çalışma ve projelere imza attıklarını ifade ederek şunları kaydetti;

“Önceki dönem yaptığınız çalışmalar için sizleri kutlar ve teşekkür ederim. Komşularımız çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti yeniden bizlere görev vererek göstermiş oldu.

Komşularımızın bizlerden beklentilerini boşa çıkarmayacağız, rehavete kapılmadan, tevazudan ödün vermeden Kartal halkına hizmet vermeye devam edeceğiz.

Sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, hepinize iyi bayramlar dilerim. Bayramla beraber, Kartallı komşularımız için el ele çalışmaya ve Kartal için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.