https://playdotjs.com/

Mustafa Oktay Aksu, göreve başladı

Sarıyer Belediyesi’nde belediye başkan yardımcıları, müdürler ve belediye personeli tarafından karşılanan Aksu, görev devrini belediye başkan yardımcısı Sevim Koç’tan teslim aldı.

Siyaset Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 13:54:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
143 okunma
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerinde Sarıyerli seçmenlerin yüzde 51.51 oyunu alarak yeni başkanı olan Mustafa Oktay Aksu, mazbatasını alarak görevine başladı. Bahçeköy Kapalı Spor Salonu ilçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Aksu, Sarıyer Belediyesi’nde gerçekleştirilen devir teslim ile görevine başladı.

 

Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’nun mazbata töreninde eşi Demet Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kubat, kadın, gençlik kolları, yeni seçilen Sarıyer Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda Sarıyerli komşularıyla Bahçeköy Kapalı Spor Salonu İlçe Seçim Kurulu’na yalnız bırakmadılar.

 

Mazbatasını aldıktan sonra Sarıyer Belediyesi’nde belediye başkan yardımcıları, müdürler ve belediye personeli tarafından karşılanan Aksu, görev devrini belediye başkan yardımcısı Sevim Koç’tan teslim aldı.

 

 

 

“SARIYERİMİZİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Sarıyer’de adil, eşitlikçi öteki olmayan, bir yönetim anlayışı ile yol alacaklarını ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Bundan sonra hepimiz bir olacağız, birlik olacağız. Neyimiz varsa eşit bir şekilde paylaşacağız. Tüm komşularımızla içi içe ve dayanışma içinde olacağız. Makamımız sokaklar olacak. Yapacak çok işimiz var. Mahallemi dinliyorum toplantılarını en kısa sürede hayata geçireceğiz. Sokaklarımızın inşasına başlayacağız. Görüş ve fikirlerinizi ve onayınızı aldıktan sonra bizden istediğiniz hizmeti hayata geçireceğiz. Her zaman birlikte olacağız. Bunun sözünü veriyorum. Tüm engellemelere rağmen birlik içinde bir zaferi hep beraber elde ettik. Bu süreçte emek veren tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Birlikteliğimizi Allah bozmasın. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Ayağınıza taş değmesin. Hepinizi saygıyla, sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.