https://playdotjs.com/

Yeni üniversitelilere 15 bin lira

Kadem Ekşi’den iftarda buluştuğu gençlere müjde “Yeni üniversiteyi kazanan öğrencilerimize 15 bin TL destek vereceğiz”

Siyaset Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 23:56:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
140 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, gençlerle iftarda buluştu. Kadem Ekşi, “Yeni üniversiteyi kazanan gençlerimize 15 bin TL destek vereceğiz” dedi.

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak ile birlikte gençlerle buluşan Kadem Başkan, projelerini anlattı.

“İstanbul’da Kadir Abi’nin mirası bitti”

  Konuşmasında adeta bir İstanbul fotoğrafı çeken Kadem Ekşi, “Şehrin tıkanan damarları var. Metrolarda, kentsel dönüşümde, raylı sistemlerde, su kaynakları temininde rahmetli Kadir Abi döneminde ortaya konulan bir irade var. Ancak mevcut yönetim üzerine tek bir adım atmadı. Sadece algı, manipülasyon ve şov. Bir bardak ilave su kaynağı bile kazandırmadılar İstanbul’a. Böyle bir pespaye yönetim anlayışının bu şehrin geleceğine ait bir hikayesi olabilir mi. İstanbul’da Kadir abinin mirası bitti. Eğer yaşam kalitemizi yükseltecek çözüm odaklı çalışmalara fırsat tanımazsak, şehir bütün hizmetlerde geriye saracak. ” ifadelerini kullandı.

“Avrupa’nın en büyük gençlik merkezini Maltepe’ye kazandıracağız”

  Maltepe’de yeni dönemde gençlere yönelik projelere ağırlık vereceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “Avrupa’nın en büyük gençlik ve spor merkezini Maltepe’ye kazandıracağız. 2 yıl içerisinde bitmiş olacak. Kütüphaneler, kafeler, spor salonları, yüzme havuzları yapacağız. Gençlerimizin nefes alacağı alanları oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

“Yeni üniversiteyi kazanan gençlerimize 15 bin TL destek vereceğiz”

   Gençlere eğitim bursu vereceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “Tüm kapasitemizi eğitime destek noktasında hızlandırmamız gerektiğinin bilicindeyim. 5 bin öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. Buralara yatırım yapmazsak bu iş olmaz. Gençlerimizin geleceği ile ilgili ciddi bir inisiyatif almamız lazım. Yeni üniversiteyi kazanan kardeşlerimize 15 bin TL destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Cevizli esnafından Kadem Başkan’a tam destek

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Cevizli esnafının tam desteğini aldı. Esnafla sohbet eden Ekşi, “Sorunları çözmeye geliyoruz” dedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Cevizli Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın derdini dinleyen Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 

  Maltepe’nin sorunlarının farkında olduğunu söyleyen Ekşi, “Maltepe’de sorunlarımız bir hayli fazla. Deprem ve kentsel dönüşüm, çevre problemleri, yeşil alanlar gibi öncelikli müdahale etmemiz gereken konular var. Biz çalışmak için geliyoruz, soruları çözmeye geliyoruz. 31 Mart’tan sonra inşallah Maltepe’de yoğun bir çalışma başlayacak” dedi.

  Kadem Başkan, ziyaretler sırasında esnafın tam desteğini aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.