https://playdotjs.com/

Türkiye İttifakı’nın adayı Özal

Vatanseverler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Türkiye İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını Ahmet Özal olarak açıkladı

Siyaset Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 21:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
368 okunma
Google News

Vatan Severler Partisi Genel Başkan  Yılmaz Gülümser, TEK Parti Genel Başkanı  Ahmet Özal'a birlikte ortak bir basın açıklaması yaptı ve Türkiye İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Özal olduğunu söyledi.

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Vatan Severler Partisi olarak Türkiye İttifak üzerinden Sayın Ahmet Özal başkanımızı  Cumhurbaşkanı adayı olarak destekleyerek ilerleyeceğiz. Ahmet Özal’ın tarafsızlığını koruyan, millete hizmet aşkıyla çalışan bir Cumhurbaşkanı olacağına inancımız nedeniyle destek kararımızı açıklıyoruz.

Türkiye İttifakı’nın adayı neden Ahmet Özal diye soruyorlar, biz de aziz milletimiz için tarafsız bir cumhurbaşkanı gerekiyor. Bu tanıma en uygun isim de Ahmet Özal diyoruz.

Türkiye İttifakını oluşturan siyasi partilerin  genel başkanları birbirinden farklı ideolojide olmasına rağmen Türkiye Cumhuriyetinin güvenliği ve geleceğini her zaman kendi şahsi ve siyasi kaygılarımız daha ön sıraya koyuyoruz. Bizler Siyasi Parti Genel Başkanları bütün parti teşkilatlarımızla bütün seçmenlerimizle birlikte kutuplaşmadan, ayrıştırmadan huzur ve barış içinde hep birlikte yürümekten gurur duyuyoruz.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.