https://playdotjs.com/

Maltepeliler, Spor Karnavalı’nda buluştu

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce ”Sporun kalbi Maltepe” sloganıyla düzenlenen karnavala katılanlar, birbirinden farklı spor ve oyun dallarında eğlenceli zaman geçirdi.

Spor Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 23:05:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
122 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi’nin 17-25 yaş aralığındaki Maltepeli gençler için düzenlediği “Maltepe Gençlik Günleri”, Spor Karnavalı’yla sona erdi. Maltepe Orhangazi Şehir Parkı yanındaki alanda düzenlenen ve gün boyu devam eden karnavala her yaştan Maltepeli vatandaş katıldı. Karnaval, vatandaşların sporla iç içe, sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla düzenlendi.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce ”Sporun kalbi Maltepe” sloganıyla düzenlenen karnavala katılanlar, futboldan basketbola, tırmanma duvarından, masa tenisi, dart ve rodeoya birbirinden farklı spor ve oyun dallarında eğlenceli zaman geçirdiler. Karnavalda kedi ve köpekler için mama dağıtımı da yapıldı.

ÇOCUKLAR FARKLI SPOR DALLARIYLA TANIŞTI

Zübeyde Türkmen Sütçü karnavala eşi ve oğluyla birlikte katıldıklarını belirterek “Oğlum beş yaşında. Araba yarışına katıldı ve çok eğlendi. Babasıyla birlikte şimdi  masa tenisi oynuyor. Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği bu hizmetten çok memnun kaldık. Çok teşekkür ederiz.” dedi. Karnavala kızları ile birlikte katılan Yusuf İnan “Maltepe Belediyesi’nin Fındıklı Mahallesi’nde de ücretsiz etkinlikleri oluyor. Bu etkinlikler çocuklarımız için çok faydalı oluyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.” diye konuştu. Yaren ve Mine İnan ise Maltepe Belediyesi’nin spor etkinliklerine

daha öncede katıldıklarını ifade ederek “Karnavaldaki etkinliklerle çok eğleniyoruz. Maltepeli çocukların buraya gelip eğlenmesini istiyoruz. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a bu etkinliği düzenlediği için teşekkür ederiz. Kendisini çok seviyoruz.” diye konuştular.

GENÇLİK GÜNLERİ SONA ERDİ

8-12 Ağustos tarihlerinde Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce ücretsiz organize edilen Gençlik Günleri’nde gençler için yüzme, bowling turnuvası, go-kart yarışı, paint-ball turnuvası düzenlenmişti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.