https://playdotjs.com/

Gazeteci Melek Köselerden aday adayı

Gazeteci Melek Köselerden, CHP’den Maltepe Belediye Başkan aday adaylığını açıklarken, iki elini havaya kaldırıp b”Bir elimde örgüt bir elimde Maltepeliler var” dedi

Siyaset Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 17:44:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
187 okunma
Google News

Katılımcı Maltepe  Gazetesi imtiyaz sahibi Melek Köselerden  Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe belediye başkanlığına aday adayı başvuru dosyasini CHP  ilçe başkanı Kenan Otlu'ya sundu.
 

Aralarında Zafer Partisi ilçe başkanı Kamile Bekdemir , bir grup mahalle muhtarı,  Sef İbrahim Kaya Musiki derneği başkanı İbrahim Kaya ve koro üyeleri ,Türkiye Emekliler derneği yöneticileri , Maltepe Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop Başkanı  Ahmet Ergin , Maltepe Amatör spor kulüpleri birliği başkanı Behram Kaçar,  CEM Vakfı geçmiş dönem başkanı Hüseyin Koca  ,Yaşamda İz bırak platformu başkanı Perihan Yüksel, Maltepe Kadin platformu başkanı Ayşe Karakuş,Yalı spor başkanı Erdi Akşen,Girne spor kulübü başkanı Uğur Canayakın, Maltepe bağımsız Belediye başkan adayı Savaş Toraman, Maltepe Giresunlular dernek başkanı Fuat Ergül, CHP  İstanbul İl  delegesi Emrah Öncel,  Maltepe Kent Konseyi başkanı Eray Aydın ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere  çok sayıda STK temsilcisi, Maltepe Belediye meclis üyesi A.Adayları,  Köselerden ailesinin dostları arkadaşları ve diğer partilerden  gazete okurları ile CHP üyelerinden oluşan yüzü aşkın davetli katıldı.
 

Melek Köselerden  yaptığı konuşmasında özetle"40 yıllık Maltepeliyim.23 yıldır  Maltepede aktif gazetecilik yapıyorum. Giderek yoksullaşan toplumumuzda bende   bir yoksul olarak onları temsilen adayım .Bana İl de Ankarada adamın varmı diye soruyorlar  hayatımda  tek adam tanıyorum oda bana toplumsal cinsiyet eşitliği yaşatan erkek kadın eşitliği yaşatan hatta çoğu zaman beni bir adım önüne geçirten adam kocam Tayfun Köselerden.
Bana paran varmı diyorlar valla 40 yil bende bu memlekette çalıştım evim kira dükkanım kira asgari ücretten emekliyim.. mali durumum budur. Bana ideolojin varmi  soruyorlar. Tek ideolojim insan haklari..15 yıldır Maltepe Kaymakamlığı insan hakları kurulu üyesiyim ideolojim bir de tam demokrasi..Başka ideoloji bilmem.

Maltepelilerin görüşlerini alarak CHP'nin büyük ailesine katılma kararı aldım Özgeçmişimin değerlendirilmesini yaparak belediye başkan aday adaylığına karar verdim. Bir Melek olarak karşınızdayım. burdan 50 Melek cikacagiz Maltepenin cadde ve sokaklarına yüzlerce Melek olarak coğalacagız.

CHP il baskanım Özgür Çelik'in başlattığı değişim kıvılcımını Ankara'da genel merkezinde ateşi yanan  bir büyük değişim  meşalesine dönüştüren CHP genel başkanımız Özgür Özel'in yaktığı bu değişim atesini Maltepede yangına cevirmek  birlikte  kazanmak için aday olmaya karar verdim. 

Köselerden' in duygulu akıcı toplumun herkesime gönderdigi mesajlarda carpıcıydı.
Köselerden CHP Maltepe ilçe başkanı Kenan Otlu'ya teslim ederek, aday adaylığı sürecini başlattı ve tebrikleri kabul etti.


Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.