https://playdotjs.com/

Beylikdüzüspor'dan yeni yetenekler

Beylikdüzüspor antrenörü Yusuf Elmas, genç yetenekleri keşfedip Türk futboluna kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 07:18:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
320 okunma
Google News

Amatör lig takımlarından Beylikdüzüspor’un 9 ve 12 yaşlarındaki gelecek vaat eden 3 genç futbolcusu sergiledikleri başarılı performans nedeniyle Galatasaray’a transfer oldu.

Genç futbolcuları yetiştiren antrenör Yusuf Elmas,”Bu çocuklar inşallah çok daha iyi yerlere gelecek. Geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam edeceğiz. Benim de kişisel olarak büyük hedeflerim var” dedi.

Amatör kulüpten Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Galatasaray’a uzanan başarı hikayesinin adresi Beylikdüzüspor. Gelecek vaat eden 2013 doğumlu Kerem İşçigik ile 2011 doğumlu Abdurrahman Öztürk ve Burak Aytar, kendilerini hazırlık maçında izleyen Galatasaray alt yapı heyetinin tavsiyesi üzerine Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olarak önemli bir başarıya imza attı.

Bu ay içerisinde gerçekleşen 3 oyuncunun transferini değerlendiren antrenör Yusuf Elmas, hedeflerinin genç yetenekleri keşfedip Türkiye ve dünya futboluna kazandırmak olduğunu söyledi.Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan başarılı teknik adam Aslan, Galatasaray’la oynadıkları hazırlık maçında bu oyuncuların beğenildiğini söyledi.

“Hedefimiz Daha Fazla Futbolcuyu Vitrine Çıkarmak”

Aslan,” Futbolla ilgili ideallerim var. Genç yaşta antrenörlük hayatına atıldım ,oyuncularımın gelişiminde büyük katkı sağladım. Bunun meyvelerini almaya başladık. Galatasaray’la oynadığımız hazırlık maçında üç oyuncumuz başarılı performanslarıyla dikkat çekince Galatasaray bizden bunları istedi. Biz de bundan onur duyduk. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine gittiler. Her çocuğun hayalinde bunlar var. Üçü de çok yetenekli ve inşallah çok iyi yerlere gelecekler. Hedefimiz daha fazla genç futbolcunun vitrine çıkmasını sağlamak. Kişisel olarak da büyük hedeflerim var. Kendimi çok iyi geliştirip ülkemizde ve dünyada söz sahibi bir antrenör olmak istiyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.