https://playdotjs.com/

Yakakent Refah’a kavuşacak

Yeniden Refah Partisi Yakakent Belediye Başkan Adayı Murat Marap "Kapalı Pazar Yeri İnşaa Edeceğiz" dedi

Siyaset Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 15:24:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
97 okunma
Google News

Yerel seçimler öncesi pazar esnafını ziyaret eden Murat Marap, seçimleri kazandıklarında pazar esnafını kışın soğundan korumak için kapalı pazar yeri yapacaklarını belirtti.

 

Yeniden Refah Partisi Yakakent Belediye Başkan Adayı Murat Marap yerel seçimler çalışmalarına devam ediyor.

Gün boyu pazar esnafını ziyaret eden Murat Marap esnafın sorunlarını dinledi.

Mevcut pazar yerinin günün şartlarına uygun olmadığını belirten Marap; "Yanından dere akan ve denizin kenarında bulunan pazar yerinin bir an önce yerinin değiştirilmesi gerekir" dedi.

Murat Marap; "Kışın denizden esen rüzgarın pazarcı esnafını etkilediği grip ve nezle gibi hastalıklara davetiye çıkardığı aşikar. Bizler göreve gelir gelmez pazarcı esnafının soğuktan etkilenmeyeceği ve halkın daha ulaşılabilir bir yerde kapalı bir pazar yeri yapacağız. Bunun sözünü veriyoruz veriyoruz" dedi.

Daha yaşanılır bir Yakakent için özveri ile çalışacaklarını belirten Murat Marap; "94 ruhu ile çalışıp Milli Görüş belediyeciliğini Yakakent'te de halkımız ile beraber

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.