https://playdotjs.com/

Ramazan Uğural, esnaftan destek istedi

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, esnafın desteğini istedi

Siyaset Yayın: 03 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2024 11:51:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
189 okunma
Google News

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

İlk ziyaretini Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne yapan Ramazan Uğural’ı burada Kooperatif Başkanı Ahmet Hulusi Ergin tarafından karşılandı.

Ziyarette esnafın sorunları konuşuldu ve Ahmet Ergin esnafın zor durumda olduğunu ve ani baskınlarla yazılan zorlama  cezalardan şikayetçi olduğunu söyledi.

Seçim gezileri sırasında esnaflarla çok yakın bir ilişki kurduğunu ve sorunları birebir esnaftan dinlediğini vurgulayan Ramazan Uğural, “Esnafımız çok büyük sıkıntılar yaşıyor, insanlar evine ekmek götüremez duruma düştü. Devlet kuruluşlarının da belediyelerin de toplumun bel kemiği olan esnafa destek olması gerekiyor. Biz göreve geldiğimizde belediyenin bütün alımlarını ilçe esnafından yapmaya ve esnafı desteklemeye kararlıyız. Ben işadamıyım belediyeyi mevcut adayların hepsinden daha iyi yöneteceğime inanıyorum. Sizlerden ve esnaftan destek istiyorum” dedi.

Ramazam Uğural ardından Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Burada Oda Başkanı Yunus Erdel ve ikinci başkan Umut Ergin tarafından karşılanan Uğural, Erdel’den de esnafın yaşadığı sorunları dinledi ve “Benim Maltepe Belediye Başkanı olmama en çok esnaf ve sanatkarları sevindirecektir. Ben bir iş insanı olarak iş dünyasının, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını en yakından bilen bu sorunların içinde yaşayan bir kişiyim. Onların derdini sıkıntısını hafifletecek adan benim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.